donderdag 18 augustus 2022

Excelsior M. start komende zaterdag met de competitie in de 2e divisie

Zaterdag 20 augustus start het nieuwe seizoen in de 2e divisie. Naar verwachting zullen de clubs uit de Bollenstreek strijden om de prijzen. 
FC Lisse en OFC promoveerden, als kampioenen van de 3e divisie,  rechtstreeks. Via de nacompetitie wisten Volendam 2 en Kozakken Boys zich te handhaven in de 2e divisie.
De Boys versterkten zich afgelopen periode o.a. met doelman Bryan Janssen. De Hoekenees kan zaterdag zijn kwaliteiten voor het thuispubliek laten zien tegen Excelsior M..
Gelet op de sterkte van de selectie van de tricolores, moet een mooie klassering in het rechterrijtje voor de Maasluizenaren mogelijk zijn.
Zeker naar de prestaties van huurling Nino Noordanus en de teruggekeerde Pieter Langedijk wordt reikhalzend uitgekeken.

AFC kan nog steeds een beroep doen op goalgetter Raily Ignacio. Hij wordt daarbij ondersteund door Darren en Dailan Maatsen. Zaterdag starten zij bij De Treffers

Bij Quick Boys heeft trainer Edwin Grünholz de beschikking over Wateringer Paul v.d. Helm en inmiddels 3 oud Westlandianen. Hij mag in Tiel tegen TEC de hoge verwachtingen van de achterban waar zien te maken.

Buurman en huidig kampioen van de 2e divisie Katwijk zal weer hopen op de doelpunten van Killian van Mil. De openingswedstrijd is tegen de beloftes van Volendam.

Bij Rijnsburgse Boys zal Jeroen Spruijt, speler van het jaar, zich verder onmisbaar willen maken. Hij mag het opnemen tegen Scheveningen (Maarten Rieder)

Youri de Winter (Noordwijk) start met een verre uitwedstrijd bij HHC in Hardenberg.

Zie hier het wedstrijdprogramma en de overige gegevens van de 2e divisie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten