vrijdag 10 januari 2020

Nieuws van 10 januari 2020


FC 's-Gravenzande heeft overeenstemming bereikt met Richard Middelkoop als hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021. Middelkoop is op dit moment trainer bij competitiegenoot VV Smitshoek (nr. 10 in HK A) waar hij alweer 3 seizoenen actief.
Daarvoor was hij o.a. verantwoordelijk voor de teams van Nootdorp, SHO, Papendrecht en FC Dordrecht. Bij Sportlust'46 maakte hij de degradatie uit de hoofdklasse mee om het seizoen daarna weer kampioen te worden in de 1e klasse.

Bryan Janssen heeft een nieuwe club gevonden. De Hoekse doelman zag eind vorig seizoen een eind komen aan zijn "profcarrière" bij FC Dordrecht.
Door het vertrek van Michel Franken, kwam er bij hekkensluiter in de 2e divisie ASWH een plek onder de lat vrij.
Janssen, die zijn de afgelopen maanden o.a. zijn conditie en vorm op pijl hield  op de trainingen van de zondagselectie van Westlandia, speelt naar verwachting morgen nog niet mee tegen directe concurrent TEC uit Tiel

Henk de Zeeuw is bezig aan de laatste maanden bij Excelsior'20. Ondanks de goede samenwerking met de oud trainer van o.a. HVC10, is de lange termijnvisie van de club het struikelblok voor een langer verblijf geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten