vrijdag 19 oktober 2018

Voorbeschouwing wedstrijden 20 en 21 oktoner 2018


DE VOORBESCHOUWING

1 Excelsior M. - Kozakken Boys Gelet op de stand in de 2e divisie, zijn beide teams  bezig aan een teleurstellend seizoen.   Kozakken Boys streed op de laatste speeldag van vorig seizoen nog om de titel. Nu staan ze 16e en 3 punten achter de tricolores.
Of het wordt een behoudend duel of beide teams gaan vol voor de 3 punten....






2 Spijkenisse - FC 's-Gravenzande Wie vóór het seizoen voorspeld had dat dit duel zou gaan om de 1e plaats in de hoofdklasse, had behoorlijk wat geld kunnen verdienen. Toch gaat FC als nr. 3 op bezoek bij de koploper. Het onderlinge verschil is slechts 1 punt.






3 Westlandia - BVCB De 2 regioploegen voeren na de nederlagen van afgelopen weekend niet meer de ranglijst aan.
Westlandia kan zich op eigen veld herstellen tegen promovendus BVCB. Mogelijk dat de club uit Bergschenhoek nog een appeltje te schillen heeft met de Naaldwijkers. 3 seizoen geleden promoveerde Westlandia door de finale van de nacompetitie te winnen van BVCB.
Honselersdijk gaat voor het eerst op bezoek in Zeeland. Op vreemde bodem hebben de mannen van Piet Boon nog geen punten verspeeld. Kloetinge speelde 3 van de 4 wedstrijden gelijk.
4 Kloetinge - Honselersdijk






5 HVC'10 - SVC'10 Waar VELO en HVC'10 strijden om een goede klassering, worstelt Monster voor lijfsbehoud. Met 3 punten uit 4 wedstrijden en een 13e plaats, is de terugkeer in de 2e klasse nog geen succes.
HVC10 ontvangt SVC'10. Die fusieclub voert de ranglijst aan, maar ging vorige week op eigen veld wel verrassend onderuit tegen het toen nog puntloze Valken'68.
VELO heeft in alle wedstrijden punten gehaald en zal  tegen de nr. 14 TAVV weer de volle winst willen hebben.
6 VELO - TAVV
7 Soccer Boys - SC Monster






8 Quick Steps - Schipluiden In De Lier staat de topper tussen de nrs 1 en 2 op het programma.
Lyra is na 4 speelrondes koploper in de stand van thuiswedstrijden. Wateringseveld voert, samen met Lyra,  ongeslagen die lijst aan voor uitwedstrijden. ZIE HIER
De winnaar van dat duel doet een goede stap in het winnen van de 1e periode Nr. 3 Duindorp volgt al op 5 punten van de koploper.
VDL, KMD en Naaldwijk hebben andere zorgen. Het pakken van punten wil maar niet lukken en géén van die clubs wil straks gaan strijden om een plaats in de 4e klasse.
Voor KMD betekent dat winnen van Maasdijk.
Schipluiden is met een 8e plaats te groot voor servet en te klein voor tafellaken.
9 MVV'27 - Naaldwijk
10 HBSS - VDL
11 KMD - Maasdijk
12 Hercules - Verburch
13 Lyra - WV/Kranenburg






14 MSV'71 - HPSV Alleen Loosduinen voldoet aan de verwachtingen en strijdt mee voor de prijzen. Het heeft er alle schijn van dat Quintus en MSV'71 al vroeg in het seizoen af gaan haken.
De club uit Maasland treft de Haagse politie.  Die club pakte bij Quintus vorige week het 1e punt van het seizoen.
15 PGS/Vogel - Loosduinen
16 Quintus - Houtwijk






17 Westlandia - UNA Komende zaterdagavond om 19:00 ontvang Westlandia één van de sterkste clubs uit de 3e divisie. Toch een mooie uitdaging om de ambities van de club uit Zeelst te dwarsbomen. Bij een nederlaag zullen de groen-witten in de onderste regionen blijven steken.






18 Den Hoorn - CVV Zwervers Den Hoorn kan bij winst CVV (nr. 7 in 1B) op de ranglijst passeren.
VOC, nummer 2 in de 1e klasse, zal zeker op eigen veld een maatje te groot zijn voor hekkensluiter VELO.
19 VOC - VELO






Geen opmerkingen:

Een reactie posten