maandag 7 maart 2016

Selectie HVC'10 2016-2017


Bericht van HVC'10
De afgelopen periode heeft de Technische Commissie met alle selectiespelers gesprekken gevoerd richting volgend seizoen. Wij zijn dan ook erg verheugd u te melden dat nagenoeg alle selectiespelers ook volgend seizoen actief zijn bij HVC’10. Het gaat hier om de volgende spelers:

De selectie wordt komend seizoen aangevuld met de volgende spelers:
Kay van den Bos keert na een aantal jaren FC ’s Gravenzande terug op het oude nest. De 21-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, is momenteel basisspeler bij FC Gravenzande 1. Kay is natuurlijk geen onbekende binnen HVC’10. Hij is momenteel hoofdtrainer van de E pupillen en zal volgend jaar dus weer herenigd worden met zijn oudere broers Jeffrey en Michael. Wij zijn erg blij dat Kay ook als speler weer actief wordt voor HVC’10 en wensen hem daarbij veel plezier en succes!
Mitchell Bouwhuis keert na een avontuur van 1 jaar terug bij HVC’10. Mitchell werd 2 jaar geleden kampioen met de A-jeugd en koos vervolgens voor de overstap naar Excelsior Maassluis. Na 1 jaar houdt hij het daar weer voor gezien en komt de selectie van HVC’10 weer versterken. Mitchell heeft zijn debuut al gemaakt in HVC’10 1 en wij hopen dat hij in de toekomst van grote waarde zal worden voor HVC’10. Wij wensen hem daarbij veel succes!
Mikey Voskamp komt volgend jaar over vanuit de A-jeugd. Mikey is het jongere broertje van huidige selectiespeler Rick en staat al jaren bekend als een groot talent. In de wedstrijden in het tweede elftal en bij de wedstrijden van O23 valt hij regelmatig op. De technische staf en de technische commissie zijn dan ook erg blij dat er weer een talent uit de eigen jeugd doorstroomt naar de selectie.
Naast de ‘blijvers’ en de nieuwkomers gaan we helaas ook afscheid nemen van selectiespelers. Nillson van der Hoff houdt het na jaren van selectievoetbal voor gezien en hangt zijn schoenen aan de spreekwoordelijke wilgen. Hij zal in een lager seniorenteam zijn kunsten gaan vertonen. Uiteraard zal er op een later tijdstip een passend afscheid volgen voor Nillson. Mike van der Meer heeft aangegeven HVC’10 te gaan verlaten. De reisafstand is de middenvelder tegen gevallen en hij gaat daarom op zoek naar een club in de buurt van zijn woonplaats Vlaardingen. HVC’10 betreurt zijn besluit maar hebben uiteraard begrip voor zijn keuze. Wij hopen dat Mike in de laatste periode ook nog van waarde kan zijn voor HVC’10. Wij wensen hem alvast veel succes bij zijn nieuwe club.
Ook Sven van den Bos verlaat de selectie (tijdelijk). Door zijn studie is hij volgend jaar niet in staat om selectievoetbal te spelen. Wij wensen Sven veel succes met zijn studie en hopen dat hij na het afronden hiervan weer zal aansluiten bij de selectie.
Op korte termijn hopen wij u ook de laatste blijvers en eventuele versterkingen te kunnen melden.


2016-2017 SELECTIE HVC'10TRAINER:ARWIN VERBURGH

Spelers die blijven:
Mathijs Benard, Jack Binnendijk, Jeffrey van den Bos, Michael van den Bos, Robin van den Bos, Mitchel van Boven, Otmar van Deventer, Luc Doorewaard, Wesley van der Est, Emiel Feitsma, Daniel van der Knijff, Remco Koornhof, Robin van der Meer, Jeroen Rensen, Leroy Smits, Rick Voskamp, Jesper Warbout en Jurgen Warbout.

Nieuwe spelers:
Kay van den Bos (FC 's-Gravenzande), Mitchell Bouwhuis (Excelsior M.)

Spelers die vertrekken:
Kevin Bogarde (Alexandria'66). Nillson van der Hoff (lager spelen), Mike van der Meer (CWO) en Sven van den Bos (stopt vanwege studie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten