maandag 8 februari 2016

Rene van der Kooij nieuwe hoofdtrainer SCH'44


De site van de club uit Harmelen heeft v.d. Kooij aangesteld. Hij heeft een verleden bij Excelsior M (speler 1e elftal) en MVV'27 (oud speler en trainer) en komt uit Maasland

Van de site van SCH'44
Het bestuur van SCH’44 heeft overeenstemming bereikt met Rene van der Kooij om volgend seizoen de functie van hoofdtrainer invulling te geven.
Rene is geen onbekende voor SCH'44. De samenwerking is al ruim een jaar geleden begonnen toen het bedrijf van Rene, All Sports Academy, SCH'44 van advies is gaan voorzien om met de jeugd volgens een bepaalde structuur te werken om zo een hoger niveau te bereiken.

All Sports Academy heeft de afgelopen jaren bij verschillende clubs bewezen dat het plan haar vruchten afwerpt. Naast deze activiteiten is Rene is op dit moment Technisch Manager bij Hercules en zal deze rol ook blijven vervullen.
Door het stoppen en verschuiven van andere taken kan Rene nu genoeg tijd vrijmaken om aankomend seizoen de functie van hoofdtrainer van SCH'44 te bekleden.
Het bestuur van SCH'44 is erg content met de komst van Rene en de verwachting is dat met deze verbintenis Rene ook van grote betekenis kan zijn om de verbinding tussen de senioren en de jeugd van SCH'44 nog meer vorm te geven.
Renato Dijksterhuis blijft gewoon aan als hoofdtrainer tot het einde van lopend seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten