vrijdag 15 januari 2016

Kazim Richards niet tegen PSV....


Een aanvaring tussen AD-verslaggever Mikos Gouka en Colin Kazim Richards heeft er voor gezorgd dat Feyenoord spits een vrij weekend heeft. Gouka, oud-spits van hoofdklasser Westlandia (2000-2001), had in het Algemeen Dagblad "extra aandacht" besteed aan het functioneren van de spits.......

Van de site van Regio Rijnmond
Mikos Gouka heeft vrijdag in FC Rijnmond gereageerd op de bedreigingen die Colin Kazim-Richards aan zijn adres uitte. De spits sloeg eerder die dag intimiderende taal uit richting de journalist van het Algemeen Dagblad. Dit naar aanleiding van enkele artikelen die Gouka over Kazim-Richards geschreven heeft. "Kazim was niet tevreden over het artikel in het AD en heeft me dat verteld. Hij zei dat hij niet gediend was van wat ik over hem schreef."
"Dat gesprek werd niet inhoudelijk, maar eerder bedreigend", vertelt Gouka in de uitzending. "Hij kwam niet op me afgestormd, maar het was best intimiderend. Dat heeft de clubleiding hoog opgenomen en dat was de druppel om hem uit de selectie te zetten.

Eric Gudde (algemeen directeur Feyenoord, red.) heeft me gebeld om te zeggen dat ze de zaak hoog opnemen en met hem in gesprek gaan. Ik vind het ook vervelend dat dit misschien het laatste zetje is wat hem uit de selectie zet. Maar hoe ze nu verder gaan is aan de club."
Het artikel waar Kazim-Richards met name over viel, stond afgelopen week in de krant. "Dat ging over hoe tegen Kazim wordt aangekeken binnen de club. Dat is door vele bronnen gedragen: medespelers, businessclubleden en mensen in de staf. Als je een week lang dicht op die club zit, proef je dat er iets speelt. Wat vandaag gebeurde is een bevestiging van wat we al dachten."
Vervolgstappen
Feyenoord moet nu bepalen hoe het met Kazim-Richards omgaat, maar bevindt zich in een lastig dilemma. "Hij verdient in anderhalf jaar nog anderhalf miljoen, dus hij zal niet zomaar weg willen. Ik sprak Van Bronckhorst die zei dat de focus nu eerst op Feyenoord - PSV moet liggen." Op de website van Feyenoord geven de Rotterdammers aan maandag in gesprek te gaan met Kazim-Richards.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten