maandag 14 december 2015

Paul v.d. Zwaan blijft trainer bij Quick


Van de site van Quick
De voetbalcommissie is verheugd om mee te kunnen delen dat het Technische duo van Quick 1, Paul van der Zwaan en Wouter van der Kolk, hun contract hebben verlengd. Hierdoor zullen zij in het seizoen 2016-2017 wederom actief zijn voor Quick.
Voor Paul zal dat zijn tweede seizoen worden. Het eerste half jaar heeft Paul bewezen dat hij goed bij de club past, en de club bij Paul. Bestuur en spelers zijn erg tevreden over de gang van zaken. Zijn persoonlijkheid, de speelwijze en de daarmee gepaard gaande resultaten zijn het bewijs voor Quick dat Paul bijzonder geschikt is voor de functie van hoofdtrainer bij het vlaggenschip van onze mooie club!

Wouter van der Kolk zal volgend seizoen zijn derde seizoen ingaan als directe assistent van de hoofdtrainer. Wouter is een enorm gedreven persoon die perfect kan aanvullen waar nodig, of op de voorgrond treedt bij trainingen en wedstrijden als dat nodig is. Zijn persoonlijkheid, kennis en inzicht over voetbal maken hem de ideale man op dit moment naast Paul van der Zwaan.

Paul v.d. Zwaan was de laatste trainer van De Sport. Hij was 3 jaar verantwoordelijk voor de geel-blauwen uit 's-Gravenzande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten