vrijdag 11 december 2015

Chris Hoogeweij trainer KSDMarine


Van de site van de club:
Na een grondige en door omstandigheden wat versnelde sollicitatieprocedure is er officieel akkoord bereikt tussen vv KSDMarine en de nieuwe hoofdtrainer Chris Hoogeweij. Beide partijen waren al met elkaar in gesprek voor het komende seizoen, maar zijn door het tussentijdse vertrek van Fred vd Luitgaarden bij de club, in versneld tempo tot elkaar gekomen. De verbintenis zal in aanvang worden aan gegaan voor een periode van anderhalf jaar, met officieel 1 januari 2016 als startdatum.
Wij zijn als bestuur en vereniging heel verheugd met de komst van Chris naar onze vereniging en het heeft ons ook goed gedaan hem te hebben kunnen kiezen uit een hoop kwalitatief sterke sollicitanten. Chris heeft de juiste mix van ervaring, opleiding, een heel heldere visie op voetbal die hij weet te combineren met de rust en communicatieve vaardigheden die je verwacht van een trainer voor een selectie-elftal.
Wij willen ook direct gebruik maken van de ruimte om onze dank kenbaar te maken aan vv Woubrugge, waar Chris de afgelopen periode werkzaam was als Jeugdcoördinator, voor hun medewerking naar een versnelde overgang. De officiële contractondertekening zal plaatsvinden op de nieuwjaarsreceptie bij de club op 2 januari 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten