vrijdag 13 november 2015

Bestuursperikelen bij HVC'10

Op 18 november wordt de algemene ledenvergadering gehouden in het clubgebouw van HVC'10. Eén van de agendapunten gaat over het bestuur van de club.  Daaruit blijkt o.a. dat Voorzitter Piet v.d. Wel de voorzittershamer neer gaat leggen. Er is nog geen opvolger gevonden, daarom zal Arjen v.d. Lugt komende woensdag worden voorgedragen al waarnemend voorzitter.
Onderstaand bericht komt uit het clubblad van de Hoekenezen:

Agendapunt 10 - Bestuursverkiezing
Aftredend en niet herkiesbaar
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 november 2014 zijn Piet van der Wel en Wim Booij voor een nieuwe termijn van drie jaar benoemd als voorzitter en vicevoorzitter. Zij hebben hierbij aangegeven ieder jaar te overwegen of zij nog een jaar doorgaan met hun werkzaamheden. Piet van der Wel en Wim Booij hebben beiden aangegeven bij de Algemene Ledenvergadering van 18 november 2015 hun taken neer te leggen. Tevens heeft Cees Hoekman bij zijn benoeming tot penningmeester in 2013 aangegeven jaarlijks te bezien in hoeverre hij zijn bestuurslidmaatschap doorzet. Ook Cees Hoekman heeft aangegeven bij de Algemene Ledenvergadering van 18 november zijn taken neer te leggen. Tenslotte heeft ook Marcella van Dijk, tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 mei 2014 benoemd tot Algemeen Bestuurslid met de portefeuille vrijwilligerszaken, aangegeven haar werkzaamheden als bestuurslid neer te leggen bij de Algemene Ledenvergadering van 18 november.
Aftredend en herkiesbaar
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 18 november loopt de termijn voor Arjen van der Lugt als secretaris af. Tevens loopt de termijn voor Arjan Booij als Algemeen Bestuurslid met de portefeuille Voetbalzaken af. Zowel Arjen van der Lugt als Arjan Booij zijn herkiesbaar. Het bestuur van HVC’10 draagt Arjen van der Lugt voor als waarnemend voorzitter. Arjan Booij wordt door het bestuur van HVC’10 wederom voorgedragen als algemeen bestuurslid. Benoeming Secretaris, Penningmeester en Algemeen Bestuurslid Om te voorzien in de openstaande vacatures, draagt het bestuur Jan Verdonk voor als secretaris, Martijn Woudsma als penningmeester en Wim van Eldert als algemeen bestuurslid. Het nieuwe bestuur zal onderling nog een specifieke
portefeuilleverdeling maken.
Samenvattend
Het nieuwe bestuur zal - indien de ledenvergadering akkoord gaat met de voordrachten vanuit het bestuur - bestaan uit de volgende personen: Arjen van der Lugt (waarnemend voorzitter), Jan Verdonk (secretaris), Martijn Woudsma (penningmeester), Arjan Booij (algemeen bestuurslid), Fokke van Oostrum (algemeen bestuurslid) en Wim van Eldert (algemeen bestuurslid). Formeel blijft een vacature bestaan voor voorzitter, maar het bestuur stelt voor om de komende tijd met de bovenstaande personen te gaan werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten