zaterdag 31 oktober 2015

Prima overwinning NAC bij debuut van Marinus Dijkhuizen


Westlandse trainer Marinus Dijkhuizen heeft een uitstekend debuut gemaakt bij NAC. De parel van het Zuiden won met 6-1 bij FC Oss. Onderstaand stukje komt van de site van VI:
Zijn eerste optreden als trainer van NAC Breda leverde vrijdag direct een eclatante 6-1 overwinning bij FC Oss op. Marinus Dijkhuizen had genoten.
'Het was een mooie avond na een goede eerste week met elkaar', zei Dijkhuizen op de NAC-website. 'De jongens hebben het goed doorgetrokken na vorige week en hebben het harde werken met doelpunten bekroond. Natuurlijk, het was nog niet helemaal perfect, maar ik heb genoten vanavond.'
De Westlander begon eerder deze week week in Breda als opvolger van Robert Maaskant, die de laatste wedstrijden was vervangen door Eric Hellemons. Dijkhuizen sprak bij zijn aantreden over een cultuuromslag bij NAC.
'NAC is een prachtige club. Maar ik heb soms het idee dat bier drinken en gezelligheid iets te vaak voorop staat. Begrijp me goed, ik doe dat ook graag. En supporters moeten dat vooral blijven doen. Maar in topsport moet je superfit zijn, volledig afgetraind. In die zin is een cultuuromslag wel nodig.'
Met zijn tweet na de 6-1 zege bij FC Oss refereerde hij met een knipoog aan die woorden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten