maandag 3 augustus 2015

Vacature Verzorger 2e elftal HVC'10


Bericht van HVC'10
HVC’10 is voor het seizoen 2014-2015 op zoek naar een sportverzorger (M/V) voor haar 2e elftal
Hij of zij wordt lid van de medische staf van HVC’10 en wordt specifiek ingezet voor de verzorging bij de wedstrijden van het tweede elftal.
Ons 2e elftal is een jong elftal bestaande uit spelers uit de eigen opleiding die de stap naar het 1e moeten gaan maken. Als verzorger van het 2e elftal ben je verantwoordelijk voor de verzorging op de trainingsavonden (di/do) van de gehele selectie en op wedstrijddagen specifiek voor het 2e elftal.

De verzorger is verantwoordelijk voor een fitte inzet van de spelers en preventie van blessures. Dit doe je door gebruik te maken van behandelingen als tapen, massage en de verzorging van acute blessures.

Daarnaast werk je intensief samen met de fysiotherapeut en de andere verzorgerster van de club bij het herstel van blessures en de re-integratie op sportniveau. Door samenwerking met de technische staf en fysiotherapeut wordt ernaar gestreefd om de spelers zo snel mogelijk de juiste zorg te verlenen, zodat spoedig herstel mogelijk is.

Dit vragen wij van jou:
- Afgeronde opleiding sportmasseur of fysiotherapeut ( je mag ook in opleiding zijn tot);
- Werktijden: Minimaal de zaterdag(competitiewedstrijden) en de donderdagavond (trainingsavond);
- Affiniteit met voetbal.
Dit bieden wij:
- Een gezellige vereniging met de ambitie om met eigen opgeleide spelers zo hoog mogelijk te spelen;
- Perfecte voorzieningen en materialen;
- Goede ontwikkelingsmogelijkheden in samenwerking met fysiotherapeut en collega verzorgerster;
- Een financiële vergoeding (nader overeen te komen).
Wil je deel uitmaken van een enthousiast medisch team binnen een gezellige ambitieuze amateurvereniging of ken je iemand die geïnteresseerd is, dan kun je contact opnemen met Marco van den Bos (Technische Commissie) op telefoonnr. 06 34 44 70 85 of per email: marcovandenbos@hetnet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten