donderdag 2 april 2015

Westlandia za. selectie seizoen 2015-2016 (update 3/4)


Van de site van de club: 

De volgende spelers hebben besloten om volgend seizoen weer in het shirt van Westlandia te voetballen: Yordi van Beek, Brendan v.d. Berg, Roy v.d. Berg, Niels van Bergenhenegouwen, Ruud Bijl, Kevin Braber, Stefan Bron, Onur Coskun, Mick Enthoven, Peter Hoogerwerf, Dennis Koene, Bart Kouwenhoven, Jordy v.d. Meijs, Rick van Rijn, Kevin Valstar, Jeroen Vogels, Marvin Vollebregt, Rick van Zeijl, Davey Zwinkels en Mark Zuidgeest

Nieuw bij de selectie van trainer Theo Verbeek zijn Jasper van Dijk en Danny Bijl. Zij komen over van FC 's-Gravenzande (zie ook hier en hier).

Doelman Ruben Hartman heeft na 2 jaar besloten de zondagselectie te verruilen voor de zaterdagselectie van FC Westlandia.

Van FC 's-Gravenzande keert Jordy van Calsteren na 2 jaar terug op de Hoge Bomen. Jordy heeft naam gemaakt als snelle aanvaller in de hoogste jeugdelftallen van Westlandia. Na een jaar bij de zondagselectie, koos hij voor zijn "oude club" op het Julianasportpark. Door lichamelijke ongemakken heeft hij in de laatste 3 jaar zijn ambities als voetballer niet echt waar kunnen maken.

Jasper Kouwenberg maakt de overstap vanuit de jeugd. Hij stond de afgelopen seizoenen zijn mannetje onder de lat bij de A-jeugd van Westlandia

Michel Duijvestein heeft besloten aan het einde van het seizoen een streep te zetten onder het selectievoetbal bij Westlandia. Zowel bij de jeugd-, de zondag- en de zaterdagselecties heeft hij zijn sporen verdiend en mooie prijzen gepakt.

Doelman Pieter Blanken heeft aan de technische staf laten weten dat hij volgend seizoen weer bij Loosduinen gaat spelen


Zodra er meer nieuws is over de vorming van de selectie voor volgend seizoen, zal dat op de site bekend gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten