zondag 22 maart 2015

FC ‘s-Gravenzande selectie overzicht 2015-2016


Van de site van de club:
Reinier Maartense naar FC ‘s-Gravenzande
Reinier (22 jr) is een linksback en speelt op dit moment voor Velo zondag. Hij heeft bij Velo de gehele jeugdopleiding doorgelopen. Maakte deel uit van de talentvolle lichting van VELO die met de A1 in de 3e divisie heeft gespeeld. 
Nog twee spelers blijven FC ’s-Gravenzande trouw
We zijn zeer blij te kunnen vermelden dat ook Sander Koeleman en onze aanvoerder Frank de Bruijn hebben aangegeven volgend seizoen FC ’s-Gravenzande trouw te blijven. 


Danny Bijl en Darli Gerardus zijn aan hun laatste wedstrijden bezig bij de FC. Beide spelers gaan op zoek naar een andere club.

In eerdere berichtgeving is aangegeven dat Rob Klop, Roel Stoffels en Mathijs Helderman aan de selectie van FC 's-Gravenzande zijn toegevoegd.
Vanuit onze eigen jeugdopleiding gaan er 7 spelers de overstap maken naar de senioren selectie. En daar zijn we best trots op, zeker omdat we de jeugdopleiding bij FC ’s-Gravenzande zien als een kweekvijver voor het voeden van de senioren selectie.

De jeugdspelers die de overstap maken naar de selectie(A&B) senioren zijn:
Jon Flikweert, Ruben de Groot, Mike Kraan, Glenn van de Meijs, Sven de Ruiter, Kirill Slutskyy, Rick Zwijgers.
Afgelopen maanden zijn er gesprekken gevoerd met bijna alle spelers van de A selectie en heeft een groot aantal spelers inmiddels toegezegd om (ook) volgend seizoen voor onze mooie vereniging uit te komen. Dit zijn; Ruud Barendse, Michiel van den Berg, Frank Broos, Dennis van Dijk, Vince Groenewegen, Thom Groenewegen, Mathijs Helderman, Ben Klop, Rob Klop, Danny Koning, Sven Looyestein, Domingos Lopes de Brito, Vincent Madern, Brian vd Mast, Twan van Meerten, Jeroen Meijer, Rodney van der Meijs, Khalid El Menkouzi, Jordy Noordam, Koos van Spronsen, Keke Stam, Roel Stoffels, Patrick Triep, Dennis Verbeek, Roy Vermolen, Yuri Westhoff, Carlo Zuiderwijk.


Met enkele spelers zijn we nog in gesprek, we gaan ervan uit dat we op korte termijn ook hier duidelijkheid over kunnen geven.
Zoals ieder seizoen hebben nu ook enkele spelers besloten te gaan stoppen of recreatief te gaan spelen of maken hun keuze voor een andere vereniging.
Mike Jonk gaat stoppen met zijn carrière als speler, helaas houdt Mike te veel last van zijn knie en zal waarschijnlijk opnieuw moeten worden geopereerd. Blij zijn we te kunnen melden dat Mike nu bezig is met zijn TC3 en als jeugdtrainer behouden gaat worden voor onze jeugdopleiding. En daar zijn wij zeer blij mee. We wensen Mike dan ook heel veel plezier en succes toe bij zijn trainerschap.
Mark Haaring heeft aangegeven te stoppen met selectie voetbal. Mark is vele jaren uitgekomen voor het eerste elftal van ’s-Gravenzandse SV en FC ’s-Gravenzande. Hij mag terug kijken op een mooie voetbalcarrière met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse.
Jasper van Dijk gaat ons ook vaarwel zeggen en zal nog een seizoen er aan vast plakken bij Westlandia zaterdag. Onze vice aanvoerder heeft in het veld met al zijn ervaring een groot aandeel gehad bij de ontwikkeling van FC ’s-Gravenzande.

Jordy van Calsteren FC2) heeft na 2 seizoenen FC aangegeven om volgend seizoen voor Westlandia zaterdag te gaan spelen.
Luc Doorewaard (FC2) en Jesper Warbout (A1) hebben te kennen gegeven terug te keren naar HVC.
Martijn Le Conge heeft al eerder aangegeven volgend seizoen voor Noordwijk te gaan spelen.
Technische Commissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten