vrijdag 9 januari 2015

Wim Baggerman verlaat Quintus


Van de site van de club
Wim Baggerman verlaat Quintus
Trainer Wim Baggerman vertrekt aan het einde van het lopende seizoen bij zaterdagderdeklasser Quintus. Baggerman heeft er dan drie seizoenen op zitten bij de Heulse club. Baggerman, die vorig seizoen met zijn formatie kampioen werd, heeft dit het Heulse bestuur laten weten.
De start in de derde klasse was boven verwachting, maar de laatste vijf wedstrijden voor de winterstop werden verloren. Toch staan de Heulenaren nog boven de rode streep. ,,Quintus is een prachtige club, met een fris bestuur en ook qua accommodatie is de club er natuurlijk enorm op vooruit gegaan. Toch denk ik dat drie seizoenen voldoende is,'' weet de in Monster woonachtige Baggerman, die eerder bij SV Polanen successen kende.
Marcel Zaat, bestuurslid Technische Zaken bij de Heulenaren respecteert het besluit van Baggerman. ,,Aan alle contracten met trainers komt een keer een einde. Dat is inherent aan de voetballerij. Wim heeft hier tot nu toe prima werk verricht. Doelstelling was promotie naar de derde klasse. Dat is onder Wim gelukt en als wij ons dit seizoen weten te handhaven hebben we met zijn allen een topprestatie geleverd.''
Martin Wilbrink, deze voetbaljaargang voor het eerst actief als tweede trainer blijft volgend seizoen wel actief aan de Leeuwerik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten