vrijdag 23 januari 2015

Voorbeschouwing wedstrijden zondag 25 januari 2015


Het weer en de gevolgen voor de velden, maar zeker ook het verloop in de kraker Ajax - Feyenoord (aftrap 12:30 uur zullen bepalend zijn voor het aantal toeschouwers langs de lijn

Programma Westlande clubs
(6) Westlandia (12) De Zouaven Westlandia treft op de Hoge Bomen De Zouaven. De heenwedstrijd werd door de Naaldwijkers met 3-1 verloren.
In de afgelopen 2 jaar pakte Westlandia de 2e periode en verdiende daarmee een ticket voor de nacompetitie. Dit seizoen zal dat lastig worden, want Westlandia (5-7) staat in die periode op de 8e plaats met 6 punten achterstand op koploper Magreb'90. Ook de gasten van zondag hebben een matige periode 5 gespeeld 5 punten.
In ieder geval zal het zaak worden om punten te pakken en zo hoog mogelijk in de stand te eindigen.
Marko v.d. Knaap zal worden gehuldigd voor zijn 500e wedstrijd in het vlaggenschip van de zondag.
WOS verslaggever: Stefan van Eijk




(13) Olympia (8) VELO VELO draait wel goed in de 2e periode. Na een matige start van het seizoen, is het elftal van Cees Tempelaar punten gaan pakken. Met 12 uit 5 is VELO mede-koploper met IFC, RKAVV en Poortugaal. Tegenstander Olympia (5-1) heeft het een stuk lastiger.
Op 13 september verloor VELO op eigen terrein met 1-0 van Olympia.
WOS verslaggever: Martijn Molenaar 




(8) Den Hoorn (13) Concordia Een mooie derby in de Kerkpolder. Beide teams hebben de punten keihard nodig. Den Hoorn heeft immers maar 2 punten voorsprong op de p/D-plaatsen.
Voor de eigen aanhang zal Den Hoorn willen laten zien dat de laatste plaats in de 2e periode een vergissing is (5 gespeeld 1 punt)
In Delft pakte Den Hoorn 3 punten (1-0).
WOS verslaggever:Ruud de Jong
(10)Schipluiden (1) TAC'90 *P1* Schipluiden mag thuis revanche nemen voor de 4-1 nederlaag in de uitwedstrijd bij TAC'90. De gasten staan nog op de 1e plaats in de ranglijst, maar hebben in de 2e periode al 10 punten verspeeld. Schipluiden doet het beter (6 verliespunten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten