zondag 7 december 2014

Pim v.d. Hoorn verlengt bij HVC'10


Persbericht van de club
Het bestuur van voetbalvereniging HVC’10 heeft de overeenkomsten met zowel hoofdtrainer Pim van der Hoorn als assistent-trainer Marcel van Wieren met een jaar verlengd, beiden zullen dus ook in het voetbalseizoen 2015/2016 actief zijn bij de Hoekse vereniging.
Hoofdtrainer Pim van de Hoorn is bezig aan zijn eerste seizoen bij de debutant in de zaterdag eerste klasse en staat met zijn ploeg op een zeer verdienstelijk plek in de middenmoot. Zowel het bestuur als Pim van der Hoorn zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en zien nog voldoende mogelijkheden in de verdere ontwikkeling van de club. Waarbij de doelstelling “zo spoedig mogelijk veilig spelen” overeind blijft.
Assistent-trainer Marcel van Wieren, die al verscheidene functies binnen de jeugdafdeling van HVC’10 heeft vervuld, thans bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer bij het eerste elftal is dus ook volgend seizoen de rechterhand van Pim van der Hoorn. Daarnaast zal Marcel van Wieren net als het huidige seizoen de eindverantwoordelijkheid hebben voor het elftal onder de 23 jaar.
Het grote vertrouwen in de werkwijze van beide trainers, de betrokkenheid van beiden bij de vereniging en de prima relatie van beide oefenmeesters met de gehele spelersgroep, liggen ten grondslag aan het besluit over de contractverlengingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten