zondag 8 juni 2014

Zondag 8 juni 2014


Nog 2 versterkingen voor Den Hoorn

Kersverse 2e klasser Den Hoorn heeft weer 2 extra spelers voor de selectie van komend seizoen. Lesley Dijksman komt over van DUNO en Leon Sleurink gaat weer bij de selectie voetbal spelen.

Zimmerman naar Excelsior M.

Aanvaller Marruchen Zimmerman maakt komende zomer de overstap van Leonidas zo. naar Excelsior M.

Mooie jeugdtoernooien bij Westlandia

Op 2e Pinksterdag spelen de C1 en D1 van de Naaldwijkers het thuistoernooi.  Voor beide selecties is een mooi deelnemersveld geregeld:
Bij de C-jeugd komen de sterktst mogelijke teams van FC 's Gravenzande C1, UVS C1, ARC C1, Capelle C1, RBC Roosendaal C1, Spijkenisse C1 en VV Barendrecht C1
Bij de D-categorie komen de volgende teams in actie: Alexandria 66 D1, ARC D1, DHC D1, Excelsior M. D1, FC Zoetermeer D1, FC 's Gravenzande D1, RVVH D1 Spijkenisse D1, UVS D1, VV Barendrecht D1 en VVIJ D1

Ongelukken bij kampioensfeesten 

Zaterdagavond rond 20:45 is een deel van het 1e en 3e elftal van WNC betrokken geweest bij een ongeval met de platte kar in Waardenburg. De hulpdiensten, waaronder 2 traumahelikopters  waren snel ter plekke.
In totaal zijn er 20 slachtoffers waarvan er 11 naar het calamiteiten hospitaal in Utrecht zijn gebracht.9 slachtoffers zijn  naar de huisartsenpost in Tiel gebracht.
Het bestuur  van WNC leeft mee met de slachtoffers en alle betrokkenen, en dankt alle hulpdiensten voor hun zorg.

Ook bij de huldiging van Spakenburg ging het mis. Een supporter die de kampioenen stond op te wachten, werd aangereden door de spelersbus. Hij raakte met zijn been bekneld onder het voertuig en werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Via Twitter liet de club weten dat de huldigingsfestiviteiten in het dorp werden afgelast.
De kassa rinkelt weer bij de bond.....

De bond is er van overtuigd dat Telstar en Willem II afspraken hebben gemaakt over de inzetbaarheid van Kevin Brands in het onderlinge duel. Kosten: € 5.000,-- per club.
Ook Haaglandia mag € 1.000,-- betalen. De topklasser wordt bestraft voor het terugtrekken van het zondagteam uit de nacompetitie. Op Hemelvaart gaven de Rijswijkers  de voorkeur aan het spelen van de finale van de HC-cup ipv p/d wedstrijden tegen EDO.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten