woensdag 4 juni 2014

Woensdag 4 juni 2014

Westlandia naar de 1/2 finale

De zondagtak van Westlandia heeft de 1/2 finale van de Flynth Westlandcup bereikt door met 3-2 te winnen van VELO.
In de 1e helft was het éénrichtingsverkeer richting doel van VELO. Door een goede uitval gingen Wateringers wel met 1-0 naar de thee. Direct na rust werd het zelfs 2-0.
Doordat Westlandia vol op jacht ging naar doelpunten, ontstond er veel ruimte voor de counter. De 3-0 had gemaakt kunnen en  moeten worden, maar de aanvallers van VELO waren voor de goal van doelman Edgar Leerdam te gehaast.
Nadat Westlandia de aansluitingstreffer had gemaakt, knakte er wat bij VELO en konden de Naaldwijkers uiteindelijk de overwinning pakken. Zie HIER doelpuntenmakers

Kruijs blijft trainer bij Sparta R.

De Spartanen uit de Westlandse regio weten dat Gert Kruijs aanblijft als trainer van de Kasteelploeg. In navolging van bestuurslid technische zaken Leo Beenhakker, heeft ook de rest van het bestuur instemming daaraan verleend, aldus RTV  Rijnmond.

Tony Vilhena wint met Jong Oranje

Jong Oranje speelde dinsdagavond de EK kwalificatie-wedstrijden tegen Jong Luxemburg. In Maastricht werd het 3-1. Nederland is eerste in de poule met 6 gespeeld en 16 punten. De beloften van Slowakije volgen op 3 punten

Laatste finale voor Corné van Doorn met TOGB

De oud-trainer van VELO en Westlandia is er in geslaagd om de finale van de p/D-wedstrijden voor een plaats in de 1e klasse zo. te bereiken. Komende maandag zal hij met zijn selectie bij VOC  moéten winnen van Olympia.