maandag 2 juni 2014

Maandag 2 juni 2014

Zwaar motorongeluk Joost Spruijt (MVV'27)

Van de site van MVV'27
Selectiespeler Joost Spruijt is vrijdag zwaar gewond geraakt bij een motorongeluk. Hij is met zijn motor in botsing gekomen met een inparkerende auto en was daarna zelfs even in levensgevaar. Inmiddels is zijn toestand verbeterd en stabiel. De fysieke schade aan onze linksbenige verdediger is echter niet mals. Joost heeft een klaplong opgelopen en al de ribben aan zijn linkerkant zijn gebroken. Ook heeft Joost zijn rug gebroken, is zijn knie uit de kom geraakt, is een pees afgescheurd en liep hij onder zijn knie een open beenbreuk op. Het is in deze fase nog onbekend hoe het herstel van Joost eruit zal zien en waar dit zal plaatsvinden. 
Wil Dorland naar Naaldwijk

Wil Dorland uit Loosduinen is komend seizoen de nieuwe trainer/coach van het 2e team van de zaterdagselectie van VV Naaldwijk is. Hij volgt Andries Ranck op en hij zal onder andere gaan samenwerken met de nieuwe hoofdtrainer Roy Wasmus. Roy Wasmus.

Donny v,d, Bos niet naar VELO

Weer een speler die terugkomt op een beslissing. Aanvaller Donny v.d. Bos van Den Hoorn heeft besloten volgend seizoen bij zijn huidige club te blijven. Een paar weken geleden zou hij nog de overstap gaan maken naar 1e klasser VELO. De promotie van zijn eigen cluppie naar de 2e klasse heeft voor de omslag gezorgd
Cees Tempelaar moet dus opnieuw op zoek naar een vervanger voor zijn spits Jeffrey Beukenholdt.

Westlandia: mogelijke indeling hoofdklasse

In de hoofdklasse van Westlandia gaan wederom grote verschuivingen plaatsvinden. Boshuizen en Nieuwenhoorn vlogen er in de reguliere competitie uit en RKAVV en Goes sneuvelden in de p/D-strijd. HFC uit Haarlem is kampioen en EDO volgt misschien nog in de finale van de P-d/strijd naar de Topklasse.
Dat betekent dat de Naadwijkers (mogelijk) te maken gaan krijgen met
  1. De Zouaven
  2. De Dijk
  3. VOC
  4. Quick
  5. DHC
  6. Hollandia
  7. Magreb’90 (Kampioen 1e klasse)
  8. Jos Watergraafsmeer (Kampioen 1e klasse)
  9. OFC (winnaar nacompetitie met o.a. RKAVV)
  10. AFC34 (winnaar nacompetitie met o.a. Goes)
  11. Haaglandia. (uit de topklasse)
  12. Chabab (uit de topklasse)
DOSKO zat vorig jaar in de hoofdklasse A maar is officieel een ploeg uit Zuid 1. Ook TEC uit Tiel heeft zich weer teruggeknokt in de hoofdklasse De ploeg uit Tiel was in seizoen 2003-2004 ook ingedeeld bij de Naaldwijkers. Het wordt afwachten of DOSKO  uit Zuid I nogmaals in de westelijke districten worden ingedeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten