dinsdag 10 juni 2014

Dinsdag 10 juni 2014


Warbout blijft bij HVC'10

Nu HVC'10 komend seizoen in de 1e klasse gaat spelen, heeft Jurgen Warbout besloten zijn overschrijving naar Scheveningen in te trekken.

Said Zahir weg bij VDL

Said Zahir heeft overschrijving aangevraagd van VDL naar PPSC.

1/2 finale Flynth Westlandcup

Vandaag strijden SC Monster en Excelsior M. om een ticket voor de finale van komende zaterdag.
Excelsior M. had slechts 1 wedstrijd nodig om door te dringen tot de 1/2 finale. In de 1e ronde werd Verburch met 5-1 verslagen. In de 1/4 finale moest gespeeld worden tegen Maasdijk. Het team van Patrick Fieret koos echter voor de nacompetitie voor een plaats in de 3e klasse.
SC Monster kwam  2x in actie. Wat in de competitie niet echt lukte, doen de mannen van trainer Marten Glotzbach op de Hoge Bomen wel: scoren!. In de wedstrijden tegen MSV'71 werd 9x en tegen KMD  6x gescoord.

Roelof Luinge promoveert

Scheidsrechter Roelof Luinge mag van de bond komend seizoen weer in de topklasse fluiten. Op basis van zijn verrichtingen in de hoofd- en 1e klasse van afgelopen seizoen, is de markante fluitist toegelaten tot het hoogste niveau van het amateurvoetbal
Scheidsrechter Marcel van Ekelenburg laat op zijn eigen facebook weten dat hij volgend seizoen niet meer op zondag in groep 1 mag fluiten. Hij is nu in groep 2 actief en zal op eigen verzoek op zaterdag de wedstrijden gaan leiden.

Mogelijke teams 2e klasse za.

HVC'10 promoveerde afgelopen zaterdag naar de 1e klasse za. Naaldwijk degradeerde vorige maand al naar de 3e klasse en Honselersdijk kwam net tekort voor promotie naar de 2e klasse. Dat betekent dat de teams uit de regio: Lyra, SC Monster, VDL, MVV'27 en Westlandia af moeten wachten hoe de bond de regionale indeling gaat doen. Mogelijke tegenstanders zijn o.a. :
Die Haghe, Piershil, Be Fair, SVC'08, TAVV, Vitesse Delft, Zevenhoven, DWO, Leonidas, Pernis, Neptunus/S. Botlek, CWO, Strijen, Lombardijen, RCL EN Soccer Boys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten