donderdag 8 mei 2014

Donderdag 8 mei 2014

Westlands nieuws


Michael Jager gaat SC Monster verlaten. De goalgetter van Polanen kwam dut seizoen slechts tot 5 treffers in het keurkorps van Marten Glotzbach. Volgend seizoen is hij te bewonderen bij de Rotterdamse Voetbal Vereniging Voetbal OpBouw (VOB = 4e klasse zo, en gaat volgend seizoen naar de zaterdag.)

De technische commissie en nieuwe trainer Roy Wasmus en zijn staf hebben hard gewerkt aan de selectie van VV Naaldwijk voor komend seizoen.
De volgende spelers zijn beschikbaar voor de zami's:
Ferdi vd Berg, Sebastiaan vd Berg, Aike vd Bos, Laurens Bouritius, Bart Broos, Art Bytyçi, Stevie de le Cluse, Pieter van Dalen, Wouter van Dalen, Arnoud Katz, Joey Kouwenhoven, Ronnie Kok, Henri Kraan, Lenny Lobert, Gerben Looije, Marien Looije, Kevin Middelburg, Roy Middelburg, Stephan Noordam, Adi Pobric, Jeffrey Ros, Tom Verbakel (K), Leon Voskamp, Kees Vreugdenhil, Levi Zuijderwijk, Ruud van Eeten (K), Joost Barendse, Johan de Bloois, Jeroen Immerzeel, Tim Kardol en Joey Zonneveld.

Fonds Westland heeft Westlandia een bedrag van € 10.000,-- geschonken. Deze bijdrage is bedoeld ter ondersteuning van de bouw van de nieuwe/extra kleedkamers op het complex.

Jesper Steringa coacht zaterdag voor het laatst Lyra in een competitiewedstrijd. Komend seizoen wordt hij trainer van de 1e selectie van de B-jeugd van SC Monster. Tevens wordt hij op Polanen technisch coördinator van de bovenbouw (bron AD)

De wedstrijden


Voor de teams uit de Westlandse regio zijn de meeste beslissingen al gevallen. Voor de volgende teams staat er zaterdag nog wel wat op het spel en is winst cruciaal. De onderstaande teams zijn daarbij bijna allemaal affhankelijk van de resultaten op andere velden.
  • Naaldwijk:  wordt het directe degradatie of P/D wedstrijden voor een plaats in de 2e/3e klasse
  • SC Monster:  einde seizoen of promotiewedstrijden naar de 1e klasse.
  • MSV'71: einde seizoen of promotiewedstrijden naar de 3e klasse.
  • VELO: Kampioen, promotiewedstrijden naar de hoofdklasse of ..... einde seizoen

thuis uit
Verslaggever WOS 
Excelsior M. Scheveningen
*D * Heinenoord FC 's-Gravenzande Ruud de Jong
*P1* HVC'10 Be Fair
VDL Lyra
DUNO MVV'27
*K-P2* Valken'68 Naaldwijk  Gerard van Dijk (radio) en ? TV opnames 
Zevenhoven SC Monster Willem Lenting
Transvalia/ZW *K-P3* Westlandia
*D* Zuiderpark KMD
IJVV De Zwervers *P2* Honselersdijk
MSV'71 *P1* Maasdijk Johan Voskamp
DVC *K-P2* Quintus
Verburch Hilligersberg
HDV*P3* Loosduinen




Quick *P2* Westlandia
CVV Zwervers VELO Henk Schaafsma (radio) en ? TV-opnames
*P3* GDASchipluiden
*D* Verburch SEP Leo Alleblas
*P1* Den Hoorn NMO

Overig nieuws


De finale van de C.L. tussen Real Madrid en Atletico Madrid staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipershet complex.

Sparta speelt vanavond op Spangen de heenwedstrijd tegen NEC. De winnaar gaat naar de volgende ronde voor een plaats in de eredivisie. Winnaar treft in de finaleronde VVV of FC Dordrecht
Excelsior R. komt ook in actie en reist af naar Den Bosch. De winnaar van 2 duels gaat strijden tegen de winnaar van de dubbel tussen RKC en De Graafschap.


© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten