dinsdag 20 mei 2014

Dinsdag 20 mei 2014

Westlands nieuws


Op de site van Verburch staat de nieuwe selectie voor het komend seizoen. Nieuwe trainer Dennis v.d. Steen krijgt de beschikking over 22  spelers van de zondagselectie, 21 van de zaterdagselectie, 7 uit de jeugd  en 6 "nieuwe"  aanwinsten. Een aantal namen is de afgelopen periode al op Westlands voetbalnieuws geplaatst. Namen die op nog niet bekend waren zijn o.a. Benito Stijger, Sander v.d. Burg, Xander Damen, Jorn Mieog, Melvin v.d. Zeijden, Paco Verbeek, Sven v.d. Meer en Twan de Lange. Zij maakten afgelopen jaar deel uit van één de seniorenselecties.
Kevin van Elswijk en  Ruben Bom hebben besloten om weer met selectievoetbal te starten.

Ron Kouwenhoven wordt komend seizoen de assistent van Cees Tempelaar bij VELO. De voormalige keeper van DOTO en VELO was de afgelopen jaren actief als trainer bij diverse jeugdselecties. Dit seizoen was hij verantwoordelijk voor Almere City C1

De wedstrijden


De organisatie van de Flynth Westlandcup heeft nog een vrije week. Volgende week dinsdag 27 mei staan 2 wedstrijden op het programma :
  • FC Gravenzande – Honselersdijk en
  • Maasdijk – Excelsior M

De finale wedstrijd van de Delftse 16-23 jarigen competitie tussen DWO en Schipluiden is verplaatst van dinsdag 20 mei naar dinsdag 27 mei a.s.. Het 1e elftal uit Zoetermeer speelt vanavond een beslissingswedstrijd tegen Kagia om het kampioenschap van 3A .

Overig nieuws


---

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten