dinsdag 13 mei 2014

Dinsdag 13 mei 2014

Westlands nieuws


MSV'71 laat op de eigen site weten dat zij niet in de nacompetitie mogen komen. Maasdijk, HermesDVS en Excelsior R. zijn de teams die uit de 4e klasse D mogen strijden voor een plaats in de 3e klasse.  Verwarring alom......
Op Voetbal.nl staat dat er, door het wegvallen van Hargasport,  maar 2 periodes verspeeld worden. Dat zou betekenen dat de 3e periode naar de beste zonder de prijs op de ranglijst zou gaan. Dat zou dan HermesDVS zijn. De vervangende periode van kampioen Quintus gaat dan naar MSV''71.

Het schijnt echter dat er toch 3 periodes verspeeld zijn. Die 3 periode is gewonnen door Excelsior R., waardoor HermesDVS de periode van Quintus krijgt.

In de 4e klasse zaterdag mogen  ook nog 2 teams zonder prijs deelnemen aan de nacompetitie. Die plaatsen worden toegekend aan de ploegen met het beste gemiddelde qua  aantal wedstrijdpunten..
Helaas valt MSV71  met 1,875 punten ook hier buiten de prijzen.
De lucky losers zijn naar verwachting in 4e klasse F:  DVV'09 (1,923077) en 4e: Egelantier Boys (1,961538)

Oud Westlandia-trainer Wim Schaap treedt komend seizoen toe tot de technische commissie van Rijnsburgse Boys. Schaap, die tot medio januari werkzaam was bij Nieuwenhoorn, was in het verleden succesvol als trainer bij RBB. Hij gaat zich o.a. toeleggen op de scouting voor de selectieteams.

Nog een oud-Westlandia die zich in de kijker heeft gespeeld. Spits Raily Ignacio werd met 31 goals topscorer in de topklasse za.  In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen was hij goed voor 4 goals

LEUK....De snack-jury van de voetbalvereniging ASWH heeft bij de uitwedstrijden in de hoofdklasse B een vergelijkend warenonderzoek gedaan. De keuken van FC 's-Gravenzande kwam als beste uit de bus. De 2e plaats was voor XerxesDZB.

De wedstrijden


Vanavond geen wedstrijden in de Flynth Westlandcup.

De clubs uit de regio zijn uitgeschakeld voor het HV toernooi. Vanavond spelen HMSH tegen VUC. Donderdag strijden  Haaglandia zo. en Forum Sport om de andere finaleplaays. 

Overig nieuws


Han van Leeuwen van DVO''32 heeft zijn trainersfunctie direct na de afstraffing tegen Excelsior R. zijn functie neergelegd. Eerder dit jaar werd al bekend dat hij aan het einde van het seizoen zou stoppen.

xxx

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten