vrijdag 18 april 2014

Vrijdag 18 april 2014

Westlands nieuws


In de hoofdklasse van FC 's-Gravenzande heeft de directe concurrent voor de P/D plaatsen één punt in mindering gekregen. De sanctie is opgelegd vanwege onregelmatigheden op het wedstrijdformulier (een ingebrachte wissel stond niet op wedstrijdformulier)

Ook Nieuwenhoorn is bestraft met de aftrek van 1 wedstrijdpunt. De zondag-hoofdklasser kreeg deze sanctie, vanwege het bij herhaling leveren van commentaar op del eiding door de eigen supporters in de wedstrijd tegen EDO.

Van de site van TV Rijnmond
Johan Voskamp staat nog langer aan de kant dan bij Sparta in de planning stond. De aanvaller heeft opnieuw last van een voetblessure en mist zelfs de eerste ronde van de play-offs eind deze maand. Voskamp is recent geopereerd aan zijn voet en moest weken revalideren. Nu gaat hij vrijdag ook aan zijn andere voet onder het mes. De club denkt dat hij daardoor ook de komende twee à drie weken niet inzetbaar is. Voor Sparta beginnen de play-offs al op maandag 28 april. Omdat de club niet bij de bovenste vijf ploegen in de Jupiler League is geëindigd moeten zij al in de eerste ronde van de play-offs om promotie instromen. Bij winst komt Sparta in de tweede ronde al een team uit de eredivisie tegen. 

de 3e klasse C


Komend weekend kunnen er 2 beslissingen vallen in de strijd om promotie naar de 2e klasse. In ieder geval wordt op Paasmaandag bekend wie de winnaar van de 2e periode wordt.  De winnaar van de wedstrijd KMD - Westlandia is verzekerd van nacompetitie. Bij een gelijkspel gaat Honselersdijk promotiewedstrijden spelen.
Daarnaast kunnen de Naaldwijkers dit weekend ook kampioen worden. De equipe van trainer Henk Boon moet dan 2x winnen.
Als Houtwijk zaterdag tegen GDA punten laat liggen, dan kan morgenmiddag, bij winst in de Rotterdamse wijk IJsselmonde, de vlag in top.

thuis uit Scheidsrechter
Zaterdag 19 april 2014
*P1* Houtwijk GDA Roozeboom, W.
Kethel/Spaland Honselersdijk Linden, W.L. van der
TAC'90 Die Haghe Pieterman, E.
Transvalia/ZW Ariston'80 Bend, A. van der
*D* Zuiderpark CION Hooijer, M
IJVV De Zwervers Westlandia Luiken, J.A.M.



Maandag 21 april 2014
KMD Westlandia Lith, S.J.P.M. van

Overig nieuws


Jan Wouters stopt aan het einde van het seizoen als hoofdcoach bij FC Utrecht. De Telegraaf weet te melden dat de oud-international waarschijnlijk "assistent" gaat worden van Philip Cocu bij PSV.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten