vrijdag 11 april 2014

Vrijdag 11 april 2014

Westlands nieuws


De technische commissie van KMD meldt dat Mitch van de Wetering besloten heeft om volgend seizoen weer te gaan voetballen bij KMD. Mitch van de Wetering (22) is begonnen met voetballen bij KMD, hij heeft hier gespeeld tot de C-jeugd. Daarna ging hij naar dorpsgenoot VELO, waar hij nu alweer 4 seizoenen een vaste basisspeler is van het eerste elftal.

Kevin v.d. Berg heeft wederom te horen gekregen dat zijn voet  in het gips moet. De breuk in zijn middenvoetsbeentje is onvoldoende hersteld. Dat betekent een forse streep door de rekening voor de spits en trainer Patrick Fieret van Maasdijk. Zij hadden gehoopt dat de goalgetter in de nacompetitie weer inzetbaar zou zijn. (bron AD)

Mandy van de Berg heeft donderdagavond met de Oranjedames Albaniƫ verpletterd. In Helmond werd de WK-kwalificatiewedstrijd 10-1.

Overig nieuws


De WOS heeft de opstelling voor komende zaterdag  moeten wijzigen
  • FC ’s-Gravenzande-RVVH gaat gedaan worden door Leo Boon
  •  Naaldwijk-VDL is te volgen via Johan Voskamp
  • DSVP-HVC’10 wijzigt niet en wordt verzorgd door door Ruud de Jong
  • Westlandia-Houtwijk wordt verslagen door Martijn Molenaar 
Dat betekent dat van Quintus tegen Excelsior R. alleen de tussenstanden komen.. Mogelijk dat de club uit Kwintsheul sociale media gebruikt om de eigen aanhang te informeren. (Twitteraccount Quintus)



© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten