zondag 19 januari 2014

Zondag 19 januari 2014

Westlands nieuws


MVV'27 moet misschien op zoek naar een nieuwe doelman. Teko Malanda, die afgelopen zomer overkwam van Vitesse Delft, loopt op dit moment stage bij een BVO in zijn geboorteland Angola. (bron Haaglanden Voetbal)

Westlander Robert Zwinkels verdedigt vanmiddag bij NEC het doel van ADO Den Haag. De doelman is net hersteld van een blessure zodat hij de geschorste Coutinho kan vervangen.
Zijn rentree bij ADO heeft niet geholpen. De Hagenezen verloren in Nijmegen met 3-1 en staan nu laatste in de eredivisie

Eindelijk heeft Sparta weer eens een wedstrijd op zondagmiddag 14:30 uur op het eigen Kasteel. Na het puntverlies van FC Dordrecht afgelopen vrijdag,  kan Sparta in de kraker tegen Willem II de achterstand op de 1e plaats verkleinen. Het is aan de nieuwe trainer Gert Kruys om te bepalen of de spelers uit de Westlandse regio (Voskamp, Langedijk en Kortsmit) speeltijd gaan krijgen.
Slechte start van Sparta. Er werd met 2-1 verloren en Johan Voskamp kreeg rood voor een vermeende elleboogstoot.

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Westlandia *P1* Kon. HFC 2-2Marcel de Bruijn en Steven Olsthoorn. Westlandia stond 10 minuten voor tijd nog met 2-0 achter
VELO Neptunus/S. 2-2Jeffrey Beukenholdt 2x
Schipluiden Concordia 2-1Thom van Mil
DHL Verburch 1-2Xander Damen en Sander v.d. Burg.Verburch pakte in de slotminuut de 3 punten
SJZ *P1* Den Hoorn 2-3Stefan Berkhout, Merijn Verdouw, Thom van Velsen


Overig nieuws


----

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten