zaterdag 4 januari 2014

Zaterdag 4 januari 2014

Westlands nieuws


Lyra heeft het contract met trainer Jasper Steringa met 1 seizoen verlengd. Club en trainer zijn tevreden over de samenwerking in het afgelopen half jaar.

Van de site van FC 's-Gravenzaznde:
Robin Knoester ook volgend seizoen hoofdtrainer
Na gesprekken met hoofd- en assistent trainer, technische staf, beleids-technische commissie, spelersraad en het bestuur, is de technische commissie contractverlenging voor het seizoen 2014-2015 overeengekomen met Robin Knoester als hoofdtrainer en John Kraan als assistent trainer van FC ’s-Gravenzande. “Na de promotie van FC1, FC2 en de goede prestaties bij de jeugd, blijkt ook dit seizoen dat doorstroming vanuit de jeugdopleiding en prestaties ‘hand in hand’ gaan. We zetten dan ook onverminderd in op het realiseren van het technisch beleidsplan van FC ‘s-Gravenzande. Continuïteit in de technische staf sluit hierbij aan”.
De komende periode vinden gesprekken plaats over de verdere invulling van de technische staf voor seizoen 2014-2015. 

Vandaag nieuwjaarsreceptie bij KMD. Mogelijk dat de club vandaag bekend maak, wie in het komende seizoen de hoofdtrainer van de Wateringse zaterdagclub zal zijn. De naam van Marin de Graaf (ex-Naaldwijk)wordt al tijden door diverse media en/of insiders in verband gebracht met KMD.

-----

Wedstrijden


Honselersdijk speelt vandaag in Benidorm een oefenwedstrijd tegen een lokale club

VELO treft de amateurs van Ajax  Ajax. Supporters die deze wedstrijd willen zien, moeten wel even naar Gran Canaria.....

Westlandia speelt tegen ROAC. Wedstrijd wordt gespeeld in Torremolinos (2-1 goals Marcel de Bruijn en Jeroen Spruijt)

Een All Stars team met oud spelers van Hoek van Holland/ Vv Hoekse Boys speelt vandaag tegen het huidige 1e team van  HVC'10.
Bij de All stars hebben de volgende 22 spelers toegezegd om de strijd aan te gaan met de huidige koploper in de 2e klasse C:
Tjakko Luchtenberg, Roy Deijbel, Mark Kram, John Labigar, Mark Sala, Jack Rensen, Barry de Man, Martijn Hoekman, Steef Gaspers, Erik van der Meer, Erik Klok, Marcel van Wieren, Arthur van Wieren, Barry Knipscheer, Jeroen Kramer, Peter van Ooijen, Walter Poleij, John van den Bos, Spencer Verdonk, Danny Butter, Wouter Lock en Paul van der Schilt.
Het trainingskorps bij het All Stars team bestaat uit Ed van Dijk, Marco van den Bos, Dick vd Ploeg en Arjan Booij..

Overig nieuws


-----



© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten