woensdag 1 januari 2014

Woensdag 1 januari 2014

Westlands nieuws


EEN GEZOND, SUCCESVOL EN SPORTIEF 2014 VOOR ALLE VOLGERS VAN HET WESTLANDSE VOETBAL (NIEUWS)

Marinus Dijkhuizen is per direct de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior R. De Westlander volgt in die functie Jon Dahl Tomasson die vorige week overstapte naar Roda JC. Dijkhuizen was naast spitsentrainer van FC Utrecht ook hoofdtrainer van VV De Meern. Die 1e klasser zal nu op zoek moeten naar een vervanger.

Net voor het verstrijken van 2013 heeft Verburch een hoofdtrainer voor komend seizoen vastgelegd. Dennis v.d. Steen gaat de overstap maken van VELO,  naar de club uit Poeldijk. In de loop van deze maand wordt duidelijk of hij een zondag- of zaterdagselectie gaat trainen.
Van den Steen is sinds 2004 in verschillende functies werkzaam geweest bij VELO

Voor de selectie van VELO is er op nieuwsjaarsdag weinig gelegenheid om bij te komen van de festiviteiten. Trainer Cees Tempelaar wil zijn groep vanaf vandaag t/m 8 januari in Playa del Ingles voorbereiden op de 2e helft van het seizoen.

Vandaag staat om 14:00 uur weer de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen S.V. Loosduinen 1 en de “Oude Glorie” van S.V. Loosduinen op het programma. Hans Koningen, de coach van de Oude Glorie, heeft de basis inmiddels wel staan voor zijn elftal, maar na een aantal afmeldingen (vakantiegangers) is de coach ook nog druk in gesprek met een aantal kandidaten. Zo zijn helaas Arno van der Hoeven (Die Haghe), Pieter Blanken (Westlandia zaterdag), Bianco Sieck (RAS) en Christiaan Verbree (SVC’08) afwezig.
Wie er dit jaar onder de lat gaat plaatsnemen bij de oud eerste elftalspelers is nog niet geheel duidelijk, wel zullen wij naar verwachting in het veld zien verschijnen: Ron van’t Veer, Remco Luisman, Maurice Lunenburg, Menno Molier, Arie Molenkamp, Joost Nugteren en kunnen wij weer genieten van de ervaren rotten zoals daar zijn Hans Doornbos, Arjan Weijsenfeld en good old Maarten Korbee. Terug van weg geweest zien wij ook Oud Loosduiner Sam van Poorten (Haaglandia) deze keer op in actie komen. Op Sportpark Madestein is Peter den Hartog de scheidsrechter.
Na afloop volgt in het clubgebouw de Nieuwjaarsreceptie.
Meer informatie op www.svloosduinen.nl

wedstrijd is afgelast

Overig nieuws


Michael van Gerwen staat voor de 2e achtereenvolgende keer in de finale van het PDC WK-darts. Na afgelopen maandag Lewis met 6-0 van het bord gegooid te hebben, zijn de verwachtingen in Nederland hoog gespannen. Vanaf 20:30 uur moeten de pijlen het gaan doen tegen Peter Wright.

Als je op oudjaarsdag 16 geworden bent, mocht je heerlijk je eerste legale biertje drinken.
Ga je vervolgens met vrienden naar een nieuwjaarsfeest, hoor je ineens dat je nog 2 jaar moet wachten op je volgende goud-gele rakker......Dat is dus ook Nederland.
Het zal voor het kantine-personeel van de diverse verenigingen een hele strijd worden om dat b.v. bij een 3e helft in goede banen te leiden.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten