vrijdag 17 januari 2014

Vrijdag 17 januari 2014

Westlands nieuws


Het AD meldt in de editie van vrijdag dat VELO in de winterstop een versterking aan de selectie toe heeft kunnen voegen. Dennis van Tricht kon zijn werkzaamheden niet meer combineren met het spelen voor Hoofdklasser  De Zouaven. De aanvaller heeft overschrijving gekregen naar de Wateringse 1e klasser is is dus zondag al inzetbaar.

Manuel Vissers, o.a. oud-trainer van Schipluiden, weet dat hj aan het einde van het seizoen vooralsnog zonder club zit. Vitesse D. wilde 2 jaar geleden met hem en veel eigen jeugd een stabiele 1e klasser worden. Helaas degradeerde hij vorig seizoen met de Delftse club naar de 2e klasse.
Na 13 wedstrijden in het huidige seizoen staat Vissers met Vitesse D op een P/D plaats met uitzicht op de 3e klasse. De club heeft er alle vertrouwen in dat het voormalige voetbalbolwerk o.l.v. Vissers voor de 2e klasse behouden blijft.

Overig nieuws


De Schot Jimmy Calderwood is de nieuwe trainer van De Graafschap. De vacature bij de club uit de 1e divisie was ontstaan na het wegsturen van trainer Pieter Huistra

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten