dinsdag 28 januari 2014

Dinsdag 28 januari 2014

Westlands nieuws


Aad Andriessen zal volgend seizoen het beloftenteam verruilen voor het vlaggenschip van XerxesDZB. Andriessen was overigens begin deze eeuw nog trainer bij toen 1e klasser Lyra,

Westlandia za.1 zal op 15 februari in moeten halen tegen Zuiderpark. Op diezelfde dag staat ook CION-TAC'90 gepland.
Mogelijk dat CION-Westlandia za. 1 dan op 22 februari op de kalender wordt gezet. De KNVB heeft hiervoor nog geen nieuwe speeldag bekend gemaakt.

Robin Knoester zal bij FC's-Gravenzande in zijn nopjes zijn. De resultaten van zijn team zijn zeker in de 2e periode, boven verwachting. Hij heeft zijn contract bij de hoofdklasser met 1 seizoen verlengd en last but not least, de meeste sterkhouders van het team hebben al aangegeven bij de club te blijven.
In eerder geplaatste berichten op de site van de club, waren de contractverlengingen van aanvoerder Frank de Bruijn, Jasper van Dijk, Sander Koeleman, Keke Stam, Danny Bijl, Domingos Lopes de Brito, Roy Vermolen, Ricoberto Luijando, Mark Haring en Twan van Meerten 
Afgelopen weekend werden daar ook de namen van Michiel v.d. Berg. Yuri Westhoff, Danny Koning, Frank Broos en Vincent Madern aan toegevoegd.

de wedstrijden


Vanavond  zal HVC'10 de 3e wedstrijd spelen voor de Yvonne woondecoraties nederlaagserie. Tegenstander zal zijn Jong Sparta.
De wedstrijd op sportpark de Rondgang zal beginnen om 20.00 uur en er is gratis entree.

Lyra onder 23 speelt vanavond bij de beloftes van DHL.

Overig nieuws


x

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten