zondag 1 december 2013

Zondag 1 december 2013

Westlands nieuws


De nieuwe bondscoach Johan van Heertum heeft 41 meiden geselecteerd voor de selectie activiteiten op maandag 9 en 16 december a.s.. Bij de selectie van onder 15 zitten ook Nance v.d. Meer (SC Monster) en Rosalyn van der Dussen (VELO)

Voorafgaand aan de wedstrijd Westlandia - ASV De Dijk speelt het 2e team van de Naaldwijker voor de competitie, Op zich gebeurt dat wel vaker, maar vandaag is het 2e team van VELO te gast. Naast een zeer beladen duel is het natuurlijk ook een wedstrijd tussen de voormalig Nederlands kampioen van de reserve-teams (Westlandia)  tegen de huidige kampioen van de res. hoofdklasse (VELO).
Net als vorig jaar staan beide teams weer in de top van de competitie.

Erik-Jaap de Borst is gekozen als afgevaardigde van de verenigingsraad van het district West II van de KNVB. Hij vertegenwoordigt van de Westlandse regio.
De verenigingsraad heeft een toezichthoudende functie met betrekking tot het bestuur amateurvoetbal van de KNVB. ,,Je kunt het vergelijken met de Raad van Commissarissen die bij een bedrijf toezicht houdt. Belangrijke besluiten van het bestuur amateurvoetbal moeten worden voorgelegd aan de verenigingsraad, die ook met de goedkeuring van de begroting en de jaarrekening belast is.

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Westlandia ASV De Dijk 2-0Marcel de Bruijn en e.d
VELO TOGB1-1Barry Verbaan
Teylingen Schipluiden 1-5Thom van Mil 2x, Martijn van Dorp 2x en Mark Vermeulen
Alkmania Den Hoorn 1-1Vincent Plichta
NMO Verburch 4-1Ron Huisman


Overig nieuws


De Schiedamse club DRGS kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen, Het bestuur heeft daarom besloten om de stekker uit de club te trekken. Het 1e team stond op de 8e plaats in de 3e klasse zondag. ( bij o.a. SVV en AGE).

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten