maandag 9 december 2013

Maandag 9 december 2013

Westlands nieuws


VV Maasdijk en trainer Patrick Fieret hebben besloten ook volgende seizoen samen verder te gaan. Maasdijk voert op dit moment de ranglijst aan in de 4e klasse zat.
Alexander Bol zal na de jaarwisseling verantwoordeliik worden voor het 2e team. De huidige trainer van het 2e team van Naaldwijk neemt dan de taken over van Erik Groenheide.
Groenheide vertrekt naar Amerkia

Excelsior M. pakte zaterdag in de slotfase de 3 punten mee uit Scheveningen. Jean-Paul van Leeuwen was de grote man bij de tricolores.  De doelman hield in de eerste helft zijn ploeg met meerdere reddingen op de been. Van Leeuwen is eigenlijk de 2e doelman, want hij is de vervanger van de zwaar geblesseerde Jesper Leerdam.
Excelsior M.  heeft overigens in de 2e periode alle 5 de wedstrijden gewonnen. In de topklasse staat de ploeg van Agterberg inmiddels punten voor op o.a. IJsselmeervogels en Spakenburg

Ook MSV'71 moest zaterdag een vervanger zoeken voor de zieke 1e doelman Geert Dobbe. Wapenaar koos voor de 2e-jaars B junior Marnix Louter. Het pakte meer dan goed uit. MSV won ,et 3-0.

Voetbal Rotterdam meldt dat Joop Hoornweg aan het einde van het seizoen al weer vertrekt bij 3e klasser KethelSpaland. De oud-trainer van o.a. Naaldwijk blijft dus maar 1 seizoen bij de jongste fusieclub uit Schiedam.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten