zondag 10 november 2013

Zondag 10 november 2013

Westlands nieuws


De gemeente Westland heeft besloten dat maatschappelijke organisaties, dus ook voetbalverenigingen,  een steuntje in de rug verdienen, als zij om willen schakelen naar duurzame energie. Per initiatief is er 25% subsidie mogelijk met een maximum van  € 25.000,-- beschikbaar. In totaal is er voor de komende 4 jaar € 500.000,-- vrijgemaakt.

Het hoofdklasse duel tussen Montfoort en Quick Boys werd gisteren afgelast. Dat betekent dat deze wedstrijd automatisch doorschuift naar het inhaalweekend van 23 november a.s..
Gevolg hiervan is dat op die datum het niet mogelijk is om de wedstrijd Westlandia zo.1 tegen Quick Boys voor het HV-toernooi te spelen. Ook op de oorspronkelijke datum (dinsdag 19 november) is de wedstrijd niet mogelijk (Hockey-interland Nederland-België bij buurman HV Westland)

De wedstrijden


thuisuituitslagDoelpuntenmakers
WestlandiaGoes1-4Steven Olsthoorn
VELOAlphense Boys1-4Jeffrey Beukenholdt
ROACSchipluiden
AFGELAST
AlkmaniaVerburch
AFGELAST
Den HoornVan Nispen1-1Donny Slot

VILHENA kan vandaag met Feyenoord aan de bak. In de kuip treffen de Rotterdammers AZ. Nu Pelle vanwege een schorsing nog ontbreekt, zal het de vraag worden

Overig nieuws

Ronald Kaffa, één van de boegbeelden van SV Duindorp, heeft besloten per direct zijn functies bij de club neer te leggen. Verschil van inzicht over het te voeren beleid bij de club liggen daaraan ten grondslag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten