zaterdag 23 november 2013

Zaterdag 23 november 2013

Westlands nieuws


DEN HAAG - ADO Den Haag-doelman Robert Zwinkels is gisteren onder het mes gegaan. De reservekeeper wordt geopereerd aan een buikwandblessure.
Zwinkels raakte eerder dit seizoen op de training geblesseerd aan zijn buik. Het dienstverband van Zwinkels, die sinds het seizoen 2005/2006 onder contract staat bij ADO, wordt gekenmerkt door blessureleed. Zo scheurde de sluitpost in 2009 de achterste kruisband van zijn rechterknie en in 2012 de voorste kruisband van zijn linkerknie. In het laatste geval overwoog Zwinkels zelfs om te stoppen. (bron TVWEST)

De 2e periode in de 1e divisie is ook gewonnen door FC Dordrecht. Die ploeg heeft echter al een ticket voor de nacompetitie, dus zou nummer 2 deze prijs mogen ontvangen. Dat is echter Jong PSV en dat team doet voor spek en bonen mee. Daarom gaat de prijs naar de nr. 3 in de eindstand: Sparta R. Met Voskamp die alleen in de laatste 8 minuten in mocht vallen, werd met 5-1 gewonnen van 9 spelers van Helmond.

De wedstrijden


Excelsior M.heeft competitieverplichtingen. De tricolores ontvangen thuis Ter Leede.  Door goals van Jorno Reurink 2x en Kevin Vink 2x won Excelsior M. met 4-1

Maasdijk moet vandaag inhalen tegen Real Parbo. Bij winst pakt het team van trainer Patrick Fieret de 1e periode in de 4e klasse..
Ook Maasdijk won met 4-1 en kon dus aan de Lange Kruisweg een feestje bouwen. Doelpuntenmaker Kevin v.d Berg 2x, Martin de Zeeuw en Jack Gardien.

Westlandia za. 1 treft vandaag in het HV-toernooi Voorschoten'97 za. 1.
3e klasser Westlandia verloor met 0-1 van de 1e klasser

FC 's-Gravenzande oefende tegen Nootdorp. 0-3

2e klasser Lyra ontvangt 3e klasser Honselersdijk.  Voor Lyra-trainer Steringa een weerzien met een hoop bekende uit Honselersdijk
Vanwege de sfeer in het veld besloot de scheids al vóór de rust het voor gezien te houden. Het stond op dat moment 1-1

De zondagtak van Westlandia oefent 0m 17:00 uur tegen de werkeloze profs
Eindstand 7-3 met goals van Dennis Verbeek, Steven Olsthoorn, Danny de Jel, Nick van Vliet 2x , Anwar Beeldstro en Yordi van Beek

Nieuws van Oranje 


De dames van Oranje (MANDY v.d. BERG) spelen vanavond de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland.

Het is weer fijn langs de lijn


Voormalig zondag-hoofdklasser FC Hilversum besloot dit seizoen alle kaarten op het zaterdagvoetbal te zetten. De club wordt nu echter geconfronteerd met directe degradatie naar de 4e klasse zat. van West 1:
Tijdens de wedstrijd tussen het eerste elftal van FC Hilversum en V.V. de Posthoorn op 9 november ontstond een vechtpartij. De KNVB besloot donderdag beide teams uit de competitie te zetten  Volgens de tuchtcommissie draaide de vechtpartij niet alleen om de twee betrokken spelers, maar waren beide ploegen er in z'n geheel bij betrokken. Daarom is besloten om beide teams uit de competitie te halen.
De KNVB wacht nu af of de clubs in hoger beroep gaan. FC Hilversum heeft laten weten daar deze week over te zullen praten. (bron RTV NH)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten