zaterdag 16 november 2013

Zaterdag 16 november 2013

Westlands nieuws


GAAF: Vrijdag 15 november rond 09:00 uur was de 300.000e bezoeker op de site van het Westlands voetbalnieuws.
De mijlpaal van 200.000 lezers was op 13 april van dit jaar. De 100.000e bezoekers was er op 4 juli 2012. Dat zijn mooie (groei-)cijfers voor een regionale site die pas sinds 4 september 2011 in de lucht is.
Bedankt voor alle belangstelling

De KNVB heeft Piet Vijverberg vrijdagavond beloond met de goud speld.  De VELO-voorzitter  kreeg dit voor zijn verdiensten voor het voetbal en zijn club in de afgelopen 40 jaar.

De wedstrijden


thuis uit uitslag doelpuntenmakers
HHC Hardenberg Excelsior M 1-3Kevin Vink 2x en Vincent v.d. Berg
RVVH FC 's-Gravenzande 1-1Yuri Westhoff
HVC'10 DSVP 3-1Mathijs Benard 2x en Jurgen Warbout
MVV'27 Valken'68 1-3Milano Naarden
VDL Naaldwijk 3-1(V) Rodney Remmerswaal 2x en Kees Ketting (N) Jacco Wevers
DUNO SC Monster 0-2Bernardo Bor en Jordy van Maanen
TAVV Lyra 3-3Coen van Mil 2x en Jack Binnendijk
Die Haghe Honselersdijk 1-3Loek Grootscholten, Mourad Naimi en Roy van Steekelenburg
IJVV ZweHonselersdijk 1-3Loek Grootscholten, Mourad Naimi en Roy van Steekelenburg
Houtwijk Westlandia 2-2Silvester Steentjes 2x
Verburch Maasdijk 3-3(V) Jorn Mieog 2x en Sven v.d. Meer  (M) Kevin v.d. Berg 2x en Jente van Staalduinen
Excelsior R. Quintus 1-4Daniël van Holsteijn 3x en Bas Otten
DVO'32 MSV'71 2-2Bojan Stefanovic, Jeffrey Zwaar
Loosduinen is vrij---

Denk aan de wegafsluitingen op de A20 en de Veilingroute

De 3e klasse zaterdag


Faizel Soekhai (TAC'90 zo.) is per direct ook (tijdelijk) verantwoordelijk voor de zaterdag-tak.  Hij vervangt Andries Ranck die per direct is gestopt bij TAC'90 za.. De promovendus staart puntloos onderaan in de klasse van Honselersdijk, KMD en Westlandia.  Ook hier is weer sprake van een chemisch probleem tussen groep en trainer
De Haagse club wil vóór de winterstop een nieuwe trainer voor de groep.

Ranck is overigens al de 3e trainer die deze week vertrok bij een club. Ook Abbenhuizen (Wateringveldsepolder) en Martin de Graaf (Naaldwijk) moesten per direct op zoek naar een aandere invulling van de avonden en weekenden..

Overig nieuws


De KNVB heeft Wassenaar 1 per direct uit de competitie gehaald. De 4e klasse wordt gestraft voor de wanordelijkheden in de wedstrijd tegen Haagse Hout.

Dit stond begin november op de site van TV West
De voetbalwedstrijd tussen de eerste elftallen van Wassenaar en Haagse Hout is zaterdag uitgelopen op een vechtpartij. Daarbij raakten spelers van beide teams gewond.
Tijdens de wedstrijd in de 4e Klasse A, die in 0-0 eindigde, kreeg een van de betrokken spelers een rode kaart omdat hij zijn tegenstander een kopstoot gaf. Toen het duel was afgelopen en de spelers naar hun kleedkamer liepen, ontstond een vechtpartij. Volgens betrokkenen bemoeiden meerdere spelers zich met het tumult, waarbij over en weer werd geschopt en geslagen.
Een 21-jarige speler Wassenaar vertelde de politie dat hij door een tegenstander was aangevallen en daarbij was mishandeld. Hij hield er een paar schrammen aan over en zijn arm raakte uit de kom.
Ander verhaal
Een speler van de bezoekende club vertelde de politie een heel ander verhaal. Hij zou als eerste zijn aangevallen door een speler van de thuisclub. Deze man liep bij het incident een gescheurde wenkbrauw op die gehecht moest worden.
De GGD vervoerde twee spelers met hoofdletsel naar het ziekenhuis. Er is nog niemand aangehouden, maar de politie sluit niet uit dat dat alsnog gaat gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten