donderdag 28 november 2013

Donderdag 28 november 2013

Westlands nieuws


Het bestuur van MSV'71 laat op de site het volgende weten:
De besluitvorming bij de Gemeente Maassluis over kunstgras bij M.S.V.’71 is in het laatste stadium. Burgemeester en Wethouders hebben in de Sportnota 2013 een voorstel opgenomen om na afloop van dit voetbalseizoen bij M.S.V.’71 kunstgras aan te leggen. De Sportnota 2013 moet nog wel door de Gemeente raad worden goedgekeurd.
Voorafgaand hieraan wordt de Sportnota besproken met de afgevaardigden van de diverse raadsfracties, die sport in hun portefeuille hebben. Dat gebeurt dinsdag a.s. van 20:30 tot 21:45 uur op het Stadhuis in zaal de Logger. Een afvaardiging van ons bestuur zal hierbij aanwezig zijn.
De bijeenkomst is openbaar.Dus bent u geïnteresseerd om deze commissievergadering bij te wonen, dan bent u van harte welkom.

De wedstrijden


De WOS richt zich komende zaterdag op de top van het amataurvoetbal in de regio. Bij de volgende wedstrijden zal een verslaggever aanwezig zijn:

Zaterdag 30 november
  • Excelsior M-ONS Boso Sneek door Leo de Jong
  • FC ’s-Gravenzande-Zwaluwen door Willem Lenting
  • Lyra-DUNO door Paul Keijzer
  • SC Monster - SVC’08 door Ruud de Jong

Zondag 1 december
  • Westlandia-De Dijk door Henk Schaafsma
  • VELO-TOGB door Leo Boon (TV Stefan van Eijk)
  • Teylingen-Schipluiden door Leo Alleblas
  • Alkmania-Den Hoorn door Martijn Molenaar

Overig nieuws


Naar aanleiding van de gevoerde gesprekken in de ledenvergadering van maandag 25 november jl, is het nog niet duidelijk of het 1e elftal van de DoCos zondagafdeling opgeheven gaat worden. Desgevraagd laat voorzitter Van Marwijk aan de redactie van de site voor het Leids amateuurvoetbal weten dat:
 de zaterdagafdeling het vlaggenschip van DoCos wordt. De jeugd wil liever op zaterdag spelen dan op zondag en wij willen graag een goede doorstroming van de jeugd hebben naar het eerste zaterdag elftal. De zondagtak willen we opheffen als prestatie elftal ware het niet dat een aantal spelers van het huidige eerste zondag elftal een aantal voorstellen wil doen om toch op zondag verbonden te blijven aan de club. Wij als bestuur zijn van mening dat naar een ieder binnen de club geluisterd moet worden. Dus heb ik aangegeven dat ze met goed onderbouwde ideeën moeten komen zodat we er in ieder geval over kunnen praten. Wellicht kan de zondagafdeling dan toch nog blijven bestaan maar benadruk ik wel dat het niet meer in de huidige vorm zal zijn.”

nr.2 PSV (4-7) gaat vandaag op bezoek bij koploper Loedogorets (4-10). Op 19 september verloren de Eindhovenaren thuis met 2-0 van de Bulgaren.

nr. 2 AZ (4-8) ontvangt vandaag Maccabi Haifa (4-2). Op 19 september won de club van toen nog Gert-Jan Verbeek met 1-0 in Israël.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten