maandag 28 oktober 2013

Maandag 28 oktober 2013

Westlands nieuws

FeVoWest heeft afgelopen weekend via FACEBOOK...laten weten dat de loting voor de beloftencompetitie is uitgesteld naar januari 2014. Overigens staat er vanavond ook een ledenvergadering van de Federatie gepland (voorzittersoverleg). Zowel op de site, de twitter- als de facebookpagina is hierover echter geen aanvullende info te vinden.

Quintus won afgelopen zaterdag met 7-2 van DVO'32. Op zich niet echt verrassend, want grote uitslagen zijn geen uitzondering in deze 4e klasse. Voor de supporters van de Heulse ploeg was het na rust echter wel genieten. De jongens van Wim Baggerman stonden nml. na 45 minuten nog met 1-0 achter!! Wat er in de rust is beide kleedkamers gezegd en gebeurd is....dat weten alleen betrokkenen

Overig voetbalnieuws

Naast HVC'10 hebben ook de volgende clubs ook de 1e periodetitel al gepakt:
  • 1e klasse B za. FC Rijnvogels
  • 2e klasse D za. Briëlle
  • 4e klasse E za. SC Feyenoord
In de regio zijn nog geen periodekampioenen bekend in het zondagvoetbal. De volgende teams hebben al wel een prijs (teams speelden in het verleden tegen teams in de Westlandse regio)
  • 1e klasse A zo. Jos Watergraafsmeer
  • 2e klasse D zo. IFC

Rhoon won afgelopen zaterdag met 4-1 van  FC Vlotbrug en had periodekampioen kunnen zijn, als de wedstrijd van concurrent NBSVV niet werd gestaakt.  Die club stond met 3-1 achter bij Oude Maas Arbiter Knuppe voelde zich bedreigd en staakte 3 minuten voor tijd de wedstrijd.

Ook  de wedstrijd Hellevoetsluis - Leonidas. za. haalde het einde niet. Volgens de berichten was het een sportief duel, maar 3 rode kaarten voor Leonidas. leverde zoveel tumult op dat de scheids niet verder wilde.
    de Maas Arbiter Knuppe voelde zich bedreigd en staakte 3 minuten voor tijd de wedstrijd.

Ook in Amsterdam was het raak. Het bestuur van WV-HEDW laat op de eigen site et volgende weten
    Vandaag is de wedstrijd tussen WV-HEDW 8 en Overamstel 2 gestaakt door de scheidsrechter drie minuten voor tijd. Na een rode kaart voor de keeper van Overamstel is de wedstrijd uit de hand gelopen waarbij zowel de scheidsrechter als spelers van WV-HEDW zijn belaagd. De politie is er onmiddellijk bijgeroepen en heeft enkele spelers van Overamstel aangehouden. Wij betreuren het zeer dat dit op onze velden heeft plaatsgevonden.