donderdag 10 oktober 2013

Donderdag 10 oktober 2013

Westlands nieuws


Woensdagavond was de loting voor de 1e ronde van de HV Toernooi. Voor deze regio komen de volgende clubs in de komende periode in actie:

  • Westlandia zo. - Quick Boys
  • Westlandia za. - Voorschoten za.
  • FC 's-Gravenzande - Semper A.
  • HVC'10 - VELO
  • SC Monster - FC Boshuizen
  • Maasdijk - Duindorp
  • Quintis - HMSH
De wedstrijden staan gepland voor dinsdag 19 november a.s.

-----

De derby


Naaldwijk reist na de verloren confrontatie tegen SC Monster af naar De Lier. De zami's van Martin de Graaf zullen er samen de schouders onder moeten zetten om punten te pakken.Door slechts 2x gelijk te spelen in 4 wedstrijden, staat Naaldwijk op de voorlaatste plaats. Volgende week wacht op het eigen complex nog de inhaalwedstrijd tegen Vitesse D..
Trainer Jesper Steringa had met Lyra een lastige voorbereiding en een slechte start van de competitie. Na 2 (zware) nederlagen, lijkt hij nu de zaak op de rails te hebben. Na 5 wedstrijden heeft Lyra inmiddels 7 punten behaald

VDL ontvangt in Maassluis koploper HVC'10. Het verschil tussen beide teams na 5 wedstrijden is al opgelopen tot 8 punten. 

Honselersdijk -  KMD:  Een mooi affiche in de 3e klasse C, want vooraf werden beide teams getipt als titelkandidaat. Honselersdijk heeft onder Piet Boon traditioneel een moeilijke start, maar de laatste 4 wedstrijden werden in winst omgezet.  KMD maakt de verwachtingen nog niet waar, maar afgelopen zaterdag werd wel met 9 man gewonnen van GDA (2-1).  Vorig seizoen versloeg KMD  de thuisclub met 3-2.
Voor Rob Vrijmoed wordt het een zeer speciale wedstrijd.  Hij kan eindelijk, na een schorsing van 10 wedstrijden weer ingezet worden voor de ploeg uit Wateringen.

Overig nieuws


ADO Den Haag speelt om 17:00 uur een oefenwedstrijd tegen HBS

Nieuws van Oranje 


Jong Oranje (VILHENA)  speelt om 13:00 uur in Tbilisi tegen GeorgiĆ« de 3e wedstrijd uit de EK-kwalificatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten