dinsdag 22 oktober 2013

dinsdag 22 oktober 2013

Westlands nieuws


Verburch organiseert op 8 november a.s. in de eigen kantine een afscheidsreceptie voor vertrekkend voorzitter Nico van Rijn

Het AD van maandag j.l. gaat uitgebreid in op de wedstrijd HMSH tegen VELO.
Daar scheidsrechter V.d. Haak het commentaar op zijn leiding meer dan zat was, besloot hij in de 37e minuut om de spelers naar de douche te sturen,. Een overtreding van een speler van VELO en een daarop volgende reactie van een ploeggenoot, werd door de leidsman slechts bestraft met een gele kaart. Hierop sloeg de vlam in de pan.
Vanuit beide kampen kwam later de reactie dat deze scheidsrechter door de bond nooit op de derby gezet had mogen worden..........
VELO-trainer Cees Tempelaar heeft overigens zijn beide spelers al in duidelijke bewoordingen laten weten dat hij hun gedrag niet accepteert.
Ook in de editie van het AD van dinsdag wordt stilgestaan bij de gebeurtenissen van zondag j.l.. Scheidsrechter Ton v.d. Haak heeft de bond en de krant laten weten dat hij per direct gestopt is met fluiten. Hij heeft er geen trek meer in om zich tijdens het uitoefenen van zijn hobby voortdurend te laten beledigen.

 het is weer fijn op het veld


Overigens werd op de Haagse velden nog een wedstrijd gestaakt. HDV-Hercules haalde het einde niet na een overtreding op de keeper van Hercules en de daarop volgende "emotionele reacties" van de spelers.

De wedstrijd tussen GONA en GDA, van een aantal weken geleden, leverde een speler van GDA een rode kaart op, omdat hij zijn eigen grensrechter had geslagen. De bond heeft besloten dat de speler een schorsing tegemoet kan zien van 3 jaar!!!  Volgens het AD vindt GDA deze sanctie buiten alle proporties en zal beroep aan tekenen.Gelet op eerdere uitspraken in beroep, zal deze straf wel (aanzienlijk) worden verlaagd.
Vanwege het nodige duw- en trekwerk zijn beide clubs ook in staat van beschuldiging gesteld,  Sancties zijn  nog niet bekend

Overig nieuws


------

De Wedstrijden


beker
  • Westlandia zo. 2 -Ter Leede 1 2-1

oefen
  • Westllandia <21 - Excelsior'20 4-3
  • Vitesse D. - Schipluiden (Delft 16-23 competitie)
  • DVSP - KMD 1-2
  • DUNO - Quintus 6-2

Champions League
  • Celtic - Ajax

Geen opmerkingen:

Een reactie posten