zondag 4 augustus 2013

Zondag 4 augustus

Westlands nieuws


In het weekend van 16 en 18 augustus is VELO weer in de ban van de 23e edititie van het WINDLUST-TOERNOOI. Op die dagen strijden de Topklassers HBS en Haaglandia, de hoofdklasser DHC en 1e klasser en gastheer VELO met hun 1e en 2e elftal om de prijzen. De leiding van de wedstrijden is in handen van de scheidsrechters Andrew Westenbroek, Angelo van Loenen, Robert van Paassen en Steven van Erven. VELO speelt op vrijdag tegen Haaglandia op zondag treft de ploeg van Cees Tenpelaar het HBS van André Wetzel.

De controle op het juist gebruik van de spelerspas is voor verbetering vatbaar. De bond heeft daarom besloten om met ingang van het nieuwe seizoen (bij de A-categorie) een verplichte visuele controle van de spelerspassen uit te laten voeren. Dit moet direct voorafgaand aan de wedstrijd door de scheidsrechter en beide aanvoerders gebeuren. De beide aanvoerders tekenen ook het wedstrijdformulier. Daarmee zijn ze mede verantwoordelijk voor de visuele controle, maar ook voor hetgeen zich tijdens de wedstrijd afspeelt.

Overigens heeft de bond ook de bewaarnummers voor seizoen 2013-2014 gepubliceerd (zie HIER)

Spelers uit de regio bij een BVO...


Feyenoord met TONY VILHENA zal vandaag een zware dobber krijgen bij PEC Zwolle.  Nieuwe trainer Ron Jans zal zeker proberen de stunt van vorig seizoen (3-2 winst voor de thuisploeg) te herhalen.
De wedstrijd wordt vanaf 16:30 uur rechtstreeks uitgezonden op FOX-sport (Eredivisielive)
Vilhena moest van Koeman op de bank starten. In de 63e minuut viel hij in voor Immers. 2 minuten later kwam PEC op voorspron 1-0. Het werd uiteindelijk nog 2-1 door de van Feyenoord gehuurde spits Fernandeze

NAC Breda reist vandaag af naar Leeuwarden. DALIAN MAATSEN is de de voorbereiding regelmatig aan spelen toegekomen. Of trainer Gudelj hem een officieel debuut bij De Parel van het Zuiden gunt, zal in de loop van zondagmiddag in Leeuwarden moeten blijken
De wedstrijd wordt vanaf 12:30 uur rechtstreeks uitgezonden op FOX-sport (Eredivisielive) Maatsen zit niet bij de selectie. NAC speelde 0-0.

Overig nieuws


Voor zover bekend zijn de door de bond geschorste spelers van het duel Alphense Boys en Haaglandia zo. niet in beroep gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten