vrijdag 16 augustus 2013

Vrijdag 16 augustus 2013

Westlands nieuws


persbericht: Loosduins XI – Westlands XI 
Vanavond om 19:30 uur speelt het Loosduins XI op het complex van Loosduinen een wedstrijd tegen het Westlands XI. Het is een van de activiteiten als aandenken van het feit dat het 90 jaar geleden is dat Loosduinen niet meer zelfstandig is en geen burgemeester meer heeft na de annexatie in 1923 door de gemeente Den Haag. De aftrap, na een minuut stilte in verband met het overlijden van Prins Johan Friso, is voor Karsten Klein, wethouder Jeugd, Welzijn en Sport van de gemeente Den Haag, tevens wethouder van het stadsdeel Loosduinen en Pierre Wijsman, voorzitter van de Commissie Loosduinen.
In de selectie van het Loosduins XI, dat onder leiding staat van Kees van der Kolk, vervangt doelman Pim Bergmans van GDA zami de geblesseerde Bas van Zee van GDA zomi. De nog vakantievierende Murad Yildiz van S.V. Houtwijk wordt vervangen door ploeggenoot Chico Mulder en Karim el Meddarhi van ADS vervangt Merlijn Dingemans. Bij het arbitrale trio is ook een wijziging. Loosduiner Chris Merkestein vervangt scheidsrechter Ron van den Berg, die zich helaas geblesseerd heeft af gemeld voor dit treffen.
De wedstrijdbal is geschonken door de Commissie Loosduinen en S.V. Loosduiner lid en zanger Robert van Reeuwijk zorgt voor de muzikale omlijsting deze avond. De toegang is gratis.
Het bestuur dankt de vele vrijwilligers voor hun inzet om deze wedstrijd tot een succes te maken en wensen u veel plezier toe langs de lijn bij de wedstrijd en na afloop bij de 3e helft!
In ieder geval zijn de weersvooruitzichten goed voor een mooie en drukke voetbalavond op Sportpark Madestein.

De dames van ADO oefenen vanavond tegen de B-jeugd van DHC.


De wedstrijden


Overzicht van wedstrijden die bij de redactie bekend zijn




Vrijdag 16 augustus
RKSDV MSV'71 trainingsweekend Diessen
Loosduins elftal Westlands elftal
VELO Haaglandia zo, Windlust-Toernooi

Spelers uit de regio bij een BVO...


Excelsior R komt vanavond thuis in actie tegen Willem II. Mooie gelegenheid voor JANGA en STANS   om, na 2 gelijke spelen,  de eerste overwinning bij te schrijven  De Tilburgers zijn uitermate zwak gestart en staan met slechts 1 punt op de 18e plaats.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten