vrijdag 26 juli 2013

Vrijdag 26 juli 2013


Westlands nieuws

De inschrijving voor de 1e elftallen in de VoetbalRijnmond Cup is pas geopend en de organisatie heeft al bijna 100 aanmeldingen.  Deze beker is de opvolger van de VoetbalRotterdam Cup. De winnaar van de nieuwe Cup gaat er vandoor met een trainingskamp richting Spanje of Portugal. Ook op het kamp ter plekke zal er diverse media aandacht zijn.
Uit deze regio is in ieder geval HVC'10 ingeschreven. Naar verwachting zullen Excelsior M., MVV'27, VDL en MSV'71 ook tot de deelnemers (gaan) behoren.

Excelsior R. (Stans en Janga) oefent vanavond om 19:00 uur tegen FC Brigdes. Voor nieuwe trainer Jon Dahl Tomasson één van de laatste kansen om zijn team kaar te stomen voor de competitie-opening tegen Helmond Sport (volgende week vrijdag)
Overigens is de tegenstander uit Chicago bezig met een Europese tour. Tijdens het verblijf in Zweden heeft een aantal spelers zich al zodanig in de kijker gespeeld, dat zij daar gebleven zijn
Excelsior won met 7-0. Stans speelde de eerste helft. Janga viel in de 2e helft in het scoorde de 6-0
.

Om alle activiteiten bij Westlandia in goede banen te leiden zoekOm alle activiteiten bij Westlandia in goede banen te leiden zoekt het bestuur van de club ondersteuning in de vorm van een verenigingsmanager.  Lees hier de oproep van de club op de eigen site


Overig nieuws

Per 1 augustus start FOX Sports Eredivisie met de uitzendingen in Nederland. Diverse media weten echter te melden dat de nieuwe omroep nog niet tot overeenstemming is gekomen met de Kabelaars. Het risico bestaat dus dat de 1e speelronde van de eredivisie (start op vrijdag 2 augustus) niet rechtstreeks te zien zal zijn.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten