zondag 19 mei 2013

Zondag 19 mei 2013


Westlands nieuws

Rashidi Gilkes komt volgend seizoen in actie voor Nootdorp. Hij komt over FC 's-Gravenzande. Ali Yousofi, oud speler van De Sport en Westlandia stopt bij Nootdorp.

ADO Den Haag kwam zaterdag met de damestak in actie bij het Belgische Beerschot. Beide teams kwamen niet tot scoren. De Belgische tegenstander had in de BeNeLeague pas 1 punt behaald.

    (Reserve-) doelman Roy Kortsmit en de andere spelers van Sparta moeten vandaag aan de bak tegen Helmond Sport. De Rotterdammers verdedigen thuis een 4-2 voorsprong. Bij winst wacht een dubbele finale tegen Roda JC om 1 plaats in de eredivisie. Interim-trainer Henk ten Cate zal de doelman uit De Hoek natuurlijk op de bank laten starten. Alleen bij een blessure of rode kaart van Pellatz moet hij er staan!!!

    ---

    Overig opmerkelijk nieuws

    De leden van de Rotterdamse club TOGR hebben donderdag definitief  besloten om de club op te heffen. Vanwege financiĆ«le problemen was het bestuur in maart van dit jaar al genoodzaakt om het 1e elftal  uit de competitie (3e klasse) te halen. Tot Ons Genoegen Rotterdam speelde in seizoen 2009-2010 nog in de hoofdklasse zaterdag

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten