woensdag 29 mei 2013

Woensdag 29 mei 2013

Westlands nieuws

Titelverdediger VELO heeft zich gisteren geplaatst voor de 1/2 finale van de Westland Cup. Op Sportpark De Hoge Bomen werd FC 's-Gravenzande met 3-0 verslagen (Jeffrey Beukenholdt 2x en Dirk Lelieveld). Morgen wordt bekend wie in de volgende ronde de tegenstander zal zijn. Dan spelen HVC'10 en Monster hun 1/4 finale..

Het 2e team van Honselersdijk won afgelopen zaterdag met 3-1 bij Jodan Boys 4. Als de oranjehemden de komende wedstrijd (aftrap komende zaterdag om 14:30 uur) goed doorkomen, dan zal het moeten aantreden tegen de winnaar van FC Maense 2 – Victoria’04  2.
Victoria'04  heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd gewonnen met 4–1
Deze finalewedstrijd zal op neutraal veld gespeeld worden

---

Overig opmerkelijk nieuws

Spakenburg heeft de 1e wedstrijd voor behoud van een plek in de topklasse tegen Bennekom met 2-0 gewonnen. Op het thuisduel van de Blauwen kwamen maar lieft 2.200 toeschouwers af  Zaterdag zal in de return geknokt moet worden om de finale tegen ACV/ASWH te bereiken.
Als Katwijk naar het betaalde voetbal gaat kunnen beide finalisten uitkomen in de topklasse