vrijdag 3 mei 2013

Vrijdag 3 mei 2013


Westlands nieuws


Het AD meldt, in de ochtendeditie van de krant van vrijdag, dat Matthew Simons per 15 juni stopt bij de selectie van VELO. Hij zal volgend seizoen nog wel aan de Noordweg in Wateringen zijn kunsten vertonen, maar dan in een lager elftal.
Volgens het Bewaarnummer van de KNVB opent op 2e Pinksterdag de 1e periodekampioen van de hoofdklasse A zondag thuis tegen de winnaar van de 2e periode uit diezelfde klasse. Dat betekent dat Westlandia op 20 mei start met een wedstrijd bij de Koninklijke HFC.
Helaas heeft de bond geen rekening gehouden met heit feit dat direct de dinsdag daarna (21 mei) Westlandia zo.  ook in actie moet komen voor de Flynth Westlandcup.
Inmiddels is bekend dat de 1/4 funale tegen Westlandia za. verplaatst zal worden naar woensdag 15 of donderdag 16 mei. De historische wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van VV Naaldwijk.

De Bernadetteschool uit Naaldwijk is woensdag Westlands kampioen veldvoetbal geworden. Het is al de 3e keer op rij dat deze school de felbegeerde cup bij de jongens weet te veroveren.
De eindstand
  1. Bernadetteschool 1, Naaldwijk
  2. De Regenboog, Naaldwiijk
  3. St. Jozefschool 1, Wateringen
  4. Jozefschool, Hoek van Holland
  5. De Kameleon 1, ’s-Gravenzande
  6. De Achtsprong 1, De Lier
  7. Het Palet, Naaldwijk
  8. Speelleerhorstschool, Naaldwijk
  9. Verburch-hof, Poeldijk
  10. De Zevensprong, Maasdijk
  11. Godfried Bomansschool. ’s-Gravenzande
  12. Andreashof, Kwintsheul

Bij de meisjes ging de cup naar De Wegwijzer uit 's-Gravenzande. Zij lieten het 2e team van Het Kompas uit Maasdijk en de Godfried Bomansschool. ’s-Gravenzande achter zich.


Overig opmerkelijk nieuws

Bovenstaand bericht stond donderdag op NOS teletekst.
Zou een verrassende ontwikkeling zijn als de toonaangevende Amsterdamse club geleid zou gaan worden door een Sjeik. Het blijkt echter dat met de afkorting AFC hier de Aziatische Voetbalfederatie bedoeld wordt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten