donderdag 16 mei 2013

Donderdag 16 mei 2013

Westlands voetbalnieuws

In de regio Delft is Den Hoorn genomineerd als beste elftal van de regio. Zij gaan op 25 mei tijdens het voetbalgala de strijd aan met  Concordia en SEP
Daarnaast is Erik van Paassen genomineerd als beste keeper en  hoofdtrainer Harry Biemans als beste trainer.
Overigens is de zomdagvereniging uit Midden-Delfland nog in de race voor promotie naar de 2e klasse. In een dubbel start men tegen Groeneweg uit Zevenhuizen.

De dames van ADO hebben dinsdagavond de finale van de KNVB beker bereikt In Den Haag werd met 3-2 gewonnen van PEC Zwolle. Michelle Vrieling moest starten op de bank, maar kreeg het laatste kwartier wel speeltijd. Op 31 mei speelt het ADO-team van coach Sarina Wiegman de finale tegen FC Twente.

De zaterdagtak van Westlandia heeft voor volgend seizoen Dennis Boon vastgelegd. De goalgetter maakt de overstap van BVCB. Eerder maakte hij deel uit van de succesvolle groep van HVC'10. De fusieclub wist mede dankzij zijn goals door te stromen van de 4e naar de 2e klasse.

Wedstrijden

HVC'10 -Schipluiden 6-3 Jeroen Rensen was met 4 goals de gevierde man bij de Hoekse formatie.

Overig voetbalnieuws

Afgelopen dinsdag hadden Den Bommel en - NSVV een beslissingswedstrijd moeten spelen. Inzet was P/D of rechtstreekse degradatie van de 2e naar de 3e klasse. De KNVB heeft de wedstrijd echter uitgesteld omdat Den Bommel in de laatste competitiewedstrijd zich aardig heeft doen gelden. Niet alleen werden 3 spelers met dubbel geel weggestuurd, ook voelde scheidsrechter De Graaf zich bedreigd door de aanhang van Den Bommel. Als de tuchtcomissie besluit tot een puntenstraf is Den Bommel direct al 3e klasser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten