vrijdag 19 april 2013

Vrijdag 19 april 2013


Westlands nieuws

De KNVB heeft Duindorp een schikkingsvoorstel gedaan van € 50,-- voor de gestaakte wedstrijd tegen MVV'27. De wedstrijd zal bij een 0-1 stand voor de Maaslanders worden uitgespeeld.  Volgens de site van Haaglanden Voetbal heeft de club de straf geaccepteerd. Tevens heeft men binnen de club de nodige maatregelen genomen.
Gelukkig wordt dus door dit incident het verloop van de competitie (3e klasse C)  niet beïnvloed.

    Het 2e team van Fc 's-Gravenzande staat op het punt te promoveren naar de res. Hoofklasse. Komende zaterdag kan het weer gebeuren gebeuren. Met 8 punten voorsprong op de nr. 2 en een uitwedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Zwaluwen, zal  de platte kar zeker in gereedheid worden gebracht.

    De vrouwen van ADO Den Haag hebben dinsdagavond in de kwartfinale om de KNVB beker een  4-2 overwinning geboekt op SC Telstar. In de 1/2 finale treft het nu op 14 mei in Den Haag PEC Zwolle. De winnaar van deze wedstrijd speelt thuis op vrijdag 31 mei om 19:30 uur de bekerfinale tegen de winnaar van de andere halve finale SC Heerenveen – FC Twente.


    De wedstrijden

    Het is een "ramp" als je verstoken bent van actuele informatie over voetbalwedstrijd. Gelukkig is er Twitter en natuurlijk de WOS. Komend weekend gaan de mannen van Marco Streefland naar de volgende velden:
    15.00 uur Alexandria’66-Excelsior M door Willem Lenting
    • Naaldwijk-SVC’08 door Ruud de Jong radio en Leo Boon TV
    • Lyra-SEV door Johan Voskamp
    • Maasdijk-Honselersdijk door Leo de Jong
    • MVV’27-Houtwijk door Leo Alleblas
    • KMD-Die Haghe door Martijn Molenaar
    • Argon-Westlandia door Henk Schaafsma
    • Neptunus-VELO door Martijn Molenaar
    • Schipluiden-Wilhelmus door Piet Voskamp
    • Verburch-Woerden door Stefan van Eijk


    Overig opmerkelijk nieuws

    De KNVB brengt op haar site het volgende onder de aandacht van verenigingen en spelers

    INGANGSDATUM UITSLUITINGEN BIJ GELE KAARTEN

    Vanaf de 4e gele kaart die voor een speler wordt geregistreerd en bij iedere daaropvolgende gele kaart die wordt geregistreerd, wordt de speler voor één bindende wedstrijd uitgesloten. Een speler is niet automatisch de eerstvolgende wedstrijd na de wedstrijd waarin hij deze gele kaart heeft ontvangen uitgesloten.
    Zodra een gele kaart in Sportlink geregistreerd wordt en hier een uitsluiting uit voortvloeit, gaat de straf twee werkdagen na de registratiedatum in. De uitsluiting als gevolg van een vierde (of meer) gele kaart geldt dus niet automatisch voor de eerstvolgende bindende wedstrijd. Houd daarom Sportlink Club goed in de gaten. De betrokken speler wordt schriftelijk van de uitsluiting in kennis gesteld. De betrokken vereniging niet, maar kan de uitsluiting in Sportlink Club zien.
    Gele kaarten ontvangen in competitie- en bekerwedstrijden tellen afzonderlijk van elkaar. Mocht een speler dus bijvoorbeeld drie gele kaarten ontvangen hebben in competitiewedstrijden en één in een bekerwedstrijd dan volgt geen uitsluiting. Ontvangt deze speler later in een competitiewedstrijd zijn vierde gele kaart, volgt een uitsluiting van één wedstrijd voor de eerstvolgende bindende wedstrijd van het team waarin hij deze kaart ontvangen heeft. Bindende wedstrijden zijn competitie- en bekerwedstrijden.
    Mocht een A-junior bij de A’s drie gele kaarten ontvangen hebben en hij krijgt zijn vierde gele kaart bij het eerste elftal dan volgt een uitsluiting van deelname aan alle wedstrijden tot en met de gehele dag waarop het eerste elftal een wedstrijd gespeeld heeft. Dit omdat hij zijn vierde gele kaart ontvangen heeft bij het eerste elftal.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten