donderdag 25 april 2013

Donderdag 25 april 2013

Westlands voetbalnieuws
IFC 's-Gravenzande moet op zoek naar een nieuwe speaker voor de thuiswedstrijd. Jet vertrouwde stemgeluid van Theo Doelman zal na de laatste (na-)competitiewedstrijd niet meer klinken. Na 28 jaar heeft Doelman besloten om te stoppen en zal de club op zoek moeten naar een vervanger.

Woensdag 1 mei zal om 20:00 uur het restant van de op 13 april jl. gestaakte wedstrijd Duindorp -MVV'27 worden uitgespeeld. De resterende 23 minuten worden bij Duindorp gestart in de situatie zoals de wedstrijd was bij staking, middels een scheidsrechtersbal bij de keeper van Duindorp, met een stand van 0-1. Dat betekent o.a. ook dat de wissels en kaarten van de gestaakte wedstrijd ongewijzigd van kracht zijn voor het restant van de wedstrijd (bron site MVV'27)

Overig nieuws

De site voor het Haags Amateurvoetbal meldt dat 4e klasser zondag RVA uit Den Haag, 3 punten in mindering krijgt omdat bij de wedstrijd tegen Celeritas de lichtinstallatie defect was. ......
Zou een dergelijke sanctie ook overwogen zijn bij het gestaakte hoofdklasseduel tussen Leonidas - DHC. Toen viel ca. 30 minuten voor tijd ook het licht uit. Daarnaast is de grasmat in Rotterdam ook al een aantal keer onbespeelbaar geweest,,,,,,

Van de site van RVVH:

Het bestuur van RVVH heeft heden om haar moverende redenen de heer Theo de Boon voor zijn resterende contractperiode op non-actief gesteld.
Theo de Boon zal aan het einde van het seizoen RVVH verruilen voor Capelle.
De resterende weken zullen Yurtcan Kayis en Arie Vlasblom voor de eerste groep staan.

Bestuur RVVH
Zijn ontslag zal zeker te maken hebben met het puntverlies van de laatste weken in de competitie. Een kans op promotie naar de topklasse is daardoor zo goed als verkeken. Met Boon bereikte RVVH wel de 1/2 finale van de districtsbeker en dus ook de " Amstelcup" en 1/2 finale Rotterdamcup.....