dinsdag 30 april 2013

Dinsdag 30 april 2013

Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Johan VoskampSlaskDe kampioen van Polen kreeg in een uitwedstrijd bij Zagłębie Lubin met 4-0 klop. Voskamp zat niet bij de selectie

Tonny Trindade de VilhenaFeyenoordDe Rotterdammers zijn dankzij een 6-0 overwinning op Heracles nog volop in de race voor een C.L.-plaats.

Bart SchenkeveldHeraclesDe oud-speler van Den Hoorn zal zijn terugkeer in de Kuip snel willen vergeten. Hij verloor met Heracles met 6-0!

Jeff StansRKC WaalwijkRoda JC en RKC strijden beide nog voor lijfsbehoud. Eén van deze teams speelt op zeker P/D wedstrijden met de 1e divisie-clubs. Door de 3-1 nederlaag in Kerkrade, hebben de Waalwijkers nog 1 punt voorsprong op Roda. Stans speelde ruim 80 minuten.

Rangelo JangaExcelsior R.Op het Kasteel in Rotterdam behaalde Janga met zijn medespelers een zwaar bevochten punt. Het werd 1-1. De oud-speler van Excelsior M. speelde het laatste kwartier mee.

Darren MaatsenExcelsior R.---

Robert Zwinkels
ADO Den Haag---

Daan SmithExcelsior R.---

Roy KortsmitSparta R---

Glenn BoonADO Den HaagBij VELO moest door beide teams gestreden worden voor een langer verblijf in de 1e klasse zondag.  De Wateringers wonnen met 2-0, waardoor ADO nu op de 11e=P/D-plaats naar de 3e klasse staat.

Bryan JanssenSparta R.De boomlange keeper uit Hoek van Holland, kwam dit weekend niet in actie. Wel weet hij inmiddels dat hij volgend seizoen de 1e doelman van de selectie van de onder 19 zal zijn.

Tom van VeenADO Den HaagMet de onder 19 won de Honselersdijker met 1-0 van de leeftijdsgenoten van Feyenoord (koploper).

Maarten de FockertFeyenoord---

Mandy v.d. BergVittsjö GIKIn de Zweede competitie was KIF Örebro op eigen veld met 3-1 te sterk. Mandy speelde de gehele wedstrijd. Met Vittsjö GIK staat ze nu op de 8e plaats (van de 12)

Michelle Vrieling
ADO Den Haag
Tegen FC Twente was er voor Vrieling pas vanaf de 67e minuut speeltijd. Het mocht niet meer baten; in eigen huis verloren de dames van ADO met 5-1

ADO Den Haag A1----
Maarten van der Want

Mandy van Dijk
ADO Den Haag.....

Sarina WiegmanADO Den Haag---

Raily IgnacioSpakenburgAfgelopen donderdag won Ignacio met de Blauwen van Katwijk. Hij scoorde vanaf 11 meter de 4-1