zondag 17 maart 2013

Zondag 17 maart 2013




Westlands nieuws

Bondscoach Louis van Gaal heeft Tonny Vilhena opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de WK-voorrondeduels met Estland (22 maart) en Roemenië (26 maart). Dat wordt voor het eerst dat hij samen met zijn idool Robin van Persie  in één selectie zit.

FC 's-Gravenzande blijft voortvarend bezig met het op sterkte houden van de selectie. Afgelopen dagen hebben ook Domingos Lopes de Brito, Ben Klop, Stefan Noordam, Bart Broos, Tom Kokshoorn en Carlo Zuiderwijk toegzegd volgend jaar op het Julianasportpark te blijven spelen.

VOC speelde afgelopen donderdag het restant van de (2-1) gestaakte wedstrijd bij  Magreb op eigen terrein uit. De koploper uit de 1e klasse van VELO, won uiteindelijk met 5-1 van de achtervolger. Magreb heeft inmiddels een achterstand van 9 punten en een wedstrijd meer.


Overig nieuws

Zondag-hoofdklasser Leonidas speelde zaterdagavond al in Rotterdam tegen DHC . Helaas kon door een stroomstoring het laatste half uur niet meer gespeeld worden.

Op maandag 1 april (1e Paasdag) spelen de B1-elftallen uit deze regio bij Lyra om het Westlands kampioenschap. Om 10:00 uur starten de eerste wedstrijden, tegen 4 uur zal de opvolger van Westlandia B1  (won de finale van Honselersdijk) bekend zijn.

Poule A Poule B Poule C
FC 's-Gravenzande VELO GDA
LYRA Schipluiden Westlandia
Honselersdijk MVV'27 Verburch
KMD Maasdijk Quintus
Monster VDL HVC'10

De wedstrijden
thuis uit Uitslag Doelpuntenmakers
Quick Westlandia 3-2Marcel de Bruijn en Ramon Ripson. Westlandia stond 2-0 voor. Quick kwam terug naar 2-2 en zag de aanvoerder met rood vertrekken. In blessuretijd scoorden de Haantjes nog de winnende......
VELOExcelsior'20 3-0Jeffrey Beukenholdt 3x
Stolwijk *P1* Verburch 1-0---

Vandaag OOK nog een kraker in de hoofdklasse Zondag. Hilversum ontvangt SC Feyenoord. Beide teams weten dat ze volgend seizoen niet meer op zondag actief zijn, dus het wordt een duel om de baard van de bekende keizer. 
Uitslag van deze wedstrijd en die van Nieuwenhoorn-Argon is echter wel van belang voor de P/D plaatsen:

Stand per 16 maart
  • 7 SC Feyenoord 17-23
  • 9 Hilversum 16-22
  • 10 Argon 16-19
  • 11 Quick 17-18
  • 12 Elinkwijk 17-18
  • 13  EDO 17-17
  • 14  RKAVV 16-16



Geen opmerkingen:

Een reactie posten